Mi a véleményetek Kunhalmi Ágnesről? lletve szimpatikus e nektek vagy sem? és ha nem,akkor te mit javítanál rajta, vagy hogyan csinálnád máshogyan,pl amit ő csinál,hogy jobb legyen ?
Ami éppen elsőre,vagy másodjára eszetekbe jut,lehet kinézet,stílus,politikai tevékenység,tényleg akármi.
Köszönöm a válaszokat,minden jót sziasztok :)
Én nem kedvelem. Szerintem politikusnak közepesen tehetségtelen. Más meg (innen ahol ülök) nem látszik belőle.
Az ismert mszp-sek közül egyedül Hiller Istvánt tartom értékelhetőnek.
#3 Duci? Te láttad már K. Ágnest? Egyébként meg van duci felnőtt tartalom is. Mind1.
A kérdésre válaszolva nekem teljesen bolondnak tűnik a nő. Ennek ellenére látszik, hogy a kognitív képességei fejlettek, tanult, intelligens. De tuti van valami pszichikai defektje. Ad a megjelenésére, csinos, öltözködése stílusos. Olykor elveszíti kontrollt, az önuralmán lehetne javítani. Sokszor meggondolatlanul nyilatkozik és viselkedik. Politikai és családi hátteréről nem tudok túl sokat. Nem való frontembernek, de valószínűleg jó ügyintéző és jó pártkatona. Korlátozásokkal akár leader pozíciókban is el tudom képzelni, de semmi esetre sem vezérként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!