Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Kunhalmi...

Sulek Péter kérdése:

Mi a véleményetek Kunhalmi Ágnesről? lletve szimpatikus e nektek vagy sem? és ha nem,akkor te mit javítanál rajta, vagy hogyan csinálnád máshogyan,pl amit ő csinál,hogy jobb legyen ?

Figyelt kérdés

Ami éppen elsőre,vagy másodjára eszetekbe jut,lehet kinézet,stílus,politikai tevékenység,tényleg akármi.

Köszönöm a válaszokat,minden jót sziasztok :)

#Kunhalmi Ágnesről bármilyen vélemény
2022. dec. 13. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Pályát tévesztett, inkább valami stand-up vagy felnőtt tartalom állna jól neki, politikusnak röhejes. De 5% alá tudta vinni az MSZP-t, ez is valami.
2022. dec. 13. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Én nem kedvelem. Szerintem politikusnak közepesen tehetségtelen. Más meg (innen ahol ülök) nem látszik belőle.

Az ismert mszp-sek közül egyedül Hiller Istvánt tartom értékelhetőnek.

2022. dec. 13. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
1 a felnőtt tartalomhoz nagyon duci. Láttál már ilyentartalmat?
2022. dec. 13. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat várom még :)
2022. dec. 13. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Nekem nem szimpatikus.Egy affektáló h**** p****.Amúgy meg az USA érdekeit képviseli
2022. dec. 13. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a jelleme kifejezetten szimpatikus. Tipikusan közvetlen, kedves, akár használhatnám a vicceskedő kifejezést is. Ezek a tulajdonságok PR szempontból hasznosak is lehetnek neki, ugyanis a mai magyar társadalomban a politikusok jelleme is befolyásolja a választást. Viszont azért mégse tartom vezető politikusnak eleve a pártja miatt. Ám összevetve még az MSZP-t is alkalmasabban találnám a kormányra mint a mostanit. Orbánnál Kunhalmi pedig mérföldekkel jobb.
2022. dec. 13. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Párszor meglehetne "politizálni" 😂😂
2022. dec. 13. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 Duci? Te láttad már K. Ágnest? Egyébként meg van duci felnőtt tartalom is. Mind1.

A kérdésre válaszolva nekem teljesen bolondnak tűnik a nő. Ennek ellenére látszik, hogy a kognitív képességei fejlettek, tanult, intelligens. De tuti van valami pszichikai defektje. Ad a megjelenésére, csinos, öltözködése stílusos. Olykor elveszíti kontrollt, az önuralmán lehetne javítani. Sokszor meggondolatlanul nyilatkozik és viselkedik. Politikai és családi hátteréről nem tudok túl sokat. Nem való frontembernek, de valószínűleg jó ügyintéző és jó pártkatona. Korlátozásokkal akár leader pozíciókban is el tudom képzelni, de semmi esetre sem vezérként.

nov. 15. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!