Miért mindig a nyugdíjasok kapnak prémiumot és fizetés emelést?
#10 de igaz, mert a ksh inflációs adata hamis, kozmetikázott.
A minimálnyugdíj pedig még ezt a hamis adatot sem követi.
A nyugdíjasok a már rég ledolgozott életük "gyümölcseként" megkapott lóf*sznyi nyugdíjukból nem tudnak megélni.
Te örülhetsz, hogy majd a már megemelt nyugdíjakat fogod megkapni.
Múltkor a munkahelyemen kifogtam egy kötekedő, vélt sérelmüket panaszoló nyugdíjas párt, akik egy 2019-es évjáratú SUV-val érkeztek.
Szó szót követett, végül a feleség is benyögte nekem, hogy neki 200 ezer a nyugdíja, hát mit képzelek.
Erre én is megmondtam, hogy az én fizetésem pedig 220 ezer, napi 10 órát dolgozok, és egy 20 éves autóval járok.
Erre már nem tudott mit mondani.
Kik szavaznak a fideszre? Na ezért
Meg mondjuk ott van az, hogy ők már nem biztos, hogy akarnak-tudnak dolgozni. Így nem tudnak máshonnan pénzt kapni, csak a nyugdíj van és kész.
Jól lepontoztak a nyugdíjasgyülölök, köszönöm. Na itt mutatkozik meg legszebben a nagy nemzeti összetartás, az öreg emberek tisztelete, meg az, hogy irigykedünk mások dolgaira. Szemét nyuggernek minek a pénz nem? A házaikat megörökölni nagyszülöktöl az már okés.
Szánalmas ez a dolog.
Ebben teljesen igazad van. Számomra érthetetlen, hogy valakinek egyáltalán eszébe jut a nyugdíjasokat megemlíteni, mikor nem elég a fizetése. Maga a kérdés egy szánalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!