2024-ben egy ilyen választási felálláshoz mit szólnátok?
Én pl kutyákra szavaztam és most is arra szavaznék. Nem vagyok hajlandó olyan ellenzékre szavazni ahol egy listán ott van gyurcsány és bandája. A rendszerváltás nem történt meg, ugyanazokkal az emberekkel és családtagjaikkal van tele a fidesz meg a DK mint a rezsimváltás előtt. Ugyanazok a családok lopnak, bitorolják a hatalmat, ugyanaz az uram -bátyám rendszer működik mint a szocializmusban. És tudjuk jól kitartják egymást,falaznak egymásnak, még akkor is, ha a színpadon megjátsszák a halálos ellenséget.
Úgyhogy amíg mondjuk a momentum vagy Márky-Zay vagy akárki nem hajlandó belátni, hogy ez a 3-4 párt mint a fidesz, DK, MSZP vállalhatatlan, addig marad a kutyapárt.
Ha a kutyapárt is összeáll velük marad a péniszrajzolás.
#10: Szerintem ha az MKKP nyerne, ők maguk lepődnének meg a legjobban. Aztán meg mi, mert lehet, hogy kiderülne, mégis tudnak valamit.
Most nem arra gondolok, hogy "örökélet, ingyen sör, adócsökkentés", hanem az MKKP sosem vette komolyan a politikai harcokat és ha ezt folytatják, akkor az energiát a fontos dolgokra tudják fordítani az ellenfél folyamatos gáncsolása és pocskondiázása helyett (ugyanis a Fidesz és az ellenzék ezt teszi).
#12: Én is az MKKP-re szavaztam a listán. Egyéniben nem, mert a körzetünkben nem volt MKKP jelölt. Nekem is elegem van Gyurcsányból és sajnos ő az oka, hogy az ellenzék elbukott. Ha eltakarodna a 3,14csába, sokkal több esély volna a Fityesz leváltására.
Ez nem meglátás kérdése, tényeket írtam.
Ha annyira tévedek, akkor írd le, hogy az mkkp milyen energetikapolitikát folytatna, vagy milyen adórendszert vezetne be. Te sem tudod, mivel tényleg nem erről szól, amit csinálnak, pedig egy klasszikus politikai formáció ezekről is beszél.
Csak ha sosem váltja le az ellenzéki összefogást a fidesz, akkor sosem jutunk egyről a kettőre.
Ha az emberek nem képesek felfogni, hogy egy összefogás egy momentum vagy adott esetben MZP ott állna a DK mellett és minden mozdulatát figyelné, mivel minden ellenzéki párt kormányra kerülés után várná az esélyt, hogy előnyre tegyen szert, és ha mondjuk lopna a DK, akkor erről beszélne minden más ellenzéki párt, akkor addig maradni fog a fidesz.
Gyakorlatilag egy sokkal gyorsabb megtisztulás indulna el az ellenzéken belül.
Bocs, nem azt kifogásoltam, hogy nem tudnak semmit, hanem arról beszéltem, hogy felelősségteljesen nem lehet leszavazni egy pártra, amiről nem tudsz semmit, mert nem mondanak semmit.
Már a korábbi választások során, amikor először helyeket nyert az mkkp számtalan műsorban faggadták őket, hogy mit képviselnek, mi lenne az, amit elvárhatok, ha rájuk szavazok és ezekben a műsorokban sem adtak választ.
Te sem adnád úgy oda egy random embernek a pénzed, hogy nem tudod, hogy milyen szolgáltatást biztosít cserébe. Ha 10 ezret adsz, hogy adjon neked egy új kocsit, akkor simán belemész, míg ha 10 ezerért csak köszön neked, akkor hülye leszel fizetni.
Pont azert kell koalicios kormany hogy ellenorizzek egymast. Ez is egyfajta kontroll a korrupcio felett. De nem egy sok parti koalicio kell hanem eleg lenne 2-3.
Dk momentum lmp vagy dk mszpp lmp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!