Az emberek miért a legmanipulatívabb és leghazugabb pártokat szeretik, mint a Fidesz vagy a DK?
Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű, hogy hazudnak, létezik, hogy ennyire nem látják az emberek?2022. dec. 12. 21:35
2/17 A kérdező kommentje:
#1: Ugorj ha akarsz, én azért kíváncsi lennék mások véleményére is.
2022. dec. 12. 21:43
3/17 anonim válasza:
A DK-val nincs gond. Nyugat, EU, USA barátok. + Európai Ügyészséghez is csatlakoznának.
4/17 A kérdező kommentje:
#3: Ez valóban jó, de attól még ők is ugyanolyan képmutatóak, a kommunikációjuk is hasonló. Nekem Gyurcsány Partizános interjúja után ment el végleg a kedvem a DK-tól. Bár talán nem lenne legalább ennyire ellenséges a közhangulat, ha ők lennének hatalmon.
2022. dec. 12. 21:55
5/17 anonim válasza:
Mert az emberek nem túl értelmesek általában. Amit mondanak nekik, azt elhiszik, aki jobban hazudik, aki hangosabb, gátlástalanabb, karizmatikusabb, annak jobban hisznek. Ők nem látják, hogy hazudnak. Persze, nincs más alternatíva a Fideszen kívül, úgyhogy szavazzuk csak meg őket huszadszorra nulla fejlődés mellett... a DK-val meg európai minimálbér lesz 1 éven belül, csak véletlenül ment majdnem csődbe az ország 4 év Gyurcsány-"kormányzás" után.
6/17 anonim válasza:
#3: Figyu! Önmagában még semmit sem jelent, hogy valaki állandóan nyugatozik, EU-zik, USA-zik szolgalelkűen. Politikai tehetség és érdekérvényesítési képesség nélkül az ilyeneket megeszik reggelire Brüsszelben. A Fidesz is elkötelezett az EU és a NATO mellett és az USA is természetes szövetségesünk (és még inkább az lesz, ha végre a vén bugyuta Biden helyett újra republikánus elnöke lesz az országnak). Csak vannak szuverenitási kérdések is, amelyből egy magára valamit is adó miniszterelnök nem engedhet, csak az olyan puhány és befolyásolható figurák, mint pl. Karácsony.
7/17 A kérdező kommentje:
#6: Értem én, hogy fontos a szuverenitás, de az állítsuk meg Brüsszelt és a brüsszeli bombás plakátok ebben nem segítenek.
2022. dec. 12. 22:31
8/17 anonim válasza:
3# nincs gond? elég baj van ...
9/17 anonim válasza:
Mert ezt a nevelést kapta az emberek nagy része először a kommunizmusban, most meg a Fidesztől, de az MSZPnél Gyurcsány szintén egy személyi kultuszra segített rá, egész egyszerűen nálunk az emberek nagy részének erre van igénye, hogy legyen egy ember akihez már már vallási fanatizmussal ragaszkodhatnak. Mármint nem azzal van baj hogy DK-s valaki vagy Fideszes, vagy Mi hazánkos hanem a gond ott kezdődik ha megkérdezed miért, mert az emberek nagy része nem reális indokot fog mondani. Én jelenleg pontosan azért nem vagyok egyik párt mellett sem, mert a reális dolgokat végig gondolva jelenleg egyik poltikai csoportosulásról sem érzem azt, hogy valóban az ország jövőjét tudnák garantálni, míg sajnos rengeteg ember meg igen, csak ők ezt nemtudják reális indokkal alátámasztani, csak hazugságokkal, vagy hittel. Egyébként a legnagyobb probléma a mostani politikai pártokkal, hogy nemigazán tudnak semmire garanciát adni, mármint az ellenzékben ott van Gyurcsány akinek sajnos hatalmas szerepe és hatalma van, ha nyernének sajnos semmi garancia nincsen arra, hogy valóban minden úgy menne ahogy annak mennie kéne. A Fideszre inkább nem mondanék semmit, mert ők konkrétan butitják és hülyitik az embereket ahol csak lehet, a Mi hazánk meg egy radikális antiszemita párt, amiknek sajnos jobban számítanak az idejétmúlt és ostoba ideológiák mint a másik különböző emberek elfogadása béke teremtés, és mellette az ország fejlesztése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!