Csak én gondolom úgy, hogy a Fidesz bukása nem reális a válság ellenére sem?
Értem én, hogy csökkent az életszínvonal, mindenhol csak a baj van, nincs benzin, méregdrága az áram és a gáz stb.
De! Ezt pl. a határon túli magyarok nem igen tapasztalják. Őket sem a megszorítások nem érintik, sem a Magyarországon kialakult válság nem hat az életükre. Ezért már min. a határon túli magyarok szavazatával számolni kell, akármi is van. Akármit is csinál a Fidesz.
Akkor arról se feletkezzünk meg, hogy akiknek eddig is krumplival és egyéb módszerekkel vették meg a szavazatát az eleve szegény volt, és borzalmas körülmények között élt. Ha most nem 1 hanem 2 zsák krumplit vagy nem tízezer hanem húszezer forintot kap akkor nem hinném, hogy átpártol "Gyurcsányhoz" vagy máshoz.
És ha ez még nem lenne elég akkor az ellenzék alkalmatlansága is itt van. Az ellenzék nem lesz képes összefogni az elégedetlenkedőket, már csak azért sem mert már rég leszerepeltek, és elvesztették az emberek bizalmát. Éppen ezért majd a Kutyapárt és a Mi hazánk lesz a legerősebb a következő választásra.
Ti mit gondoltok? Lehet, hogy csak én gondolom ennyire reménytelennek a helyzetet? Én úgy gondolom, hogy a Fidesz 2026-ban sem, de 2030-ban sem lesz leváltva.
Csak tanulnak ezek ,valamit.
'Mernek nagyokat álmodni.'
Csináljunk forradalmat és söpörjük el az összes parlamenti pártot.
De hát a forradalomhoz is vezető kell. Olyan vezető aki tömegeket tud megmozgatni. Elvtárs te ismersz ilyet ?
Ha már lenne ilyen vezető akkor alapíthatna egy pártot és meg tudná nyerni a választást is demokratikus keretek között. De nincs még a horizonton sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!