Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem támogatják ahol...

Miért nem támogatják ahol csak lehet az otthoni munkavégzést?

Figyelt kérdés
Azt, hogy a személyes jelenlét mennyit ér a tanultabbak már az egyetemen megtapasztalják. A lényeg a teljesítmény. Hiába mosolyog valaki hónapokon keresztül, ha a vizsgán nincs tudás, akkor meg fog bukni. A munkahelyen is a teljesítmény a lényeg.
2022. dec. 12. 13:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%
Viktortának nem érdeke, nem is ért hozzá.
2022. dec. 12. 16:55
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
Mi köze ehhez Viktornak?
2022. dec. 12. 17:02
 23/33 anonim ***** válasza:
29%

#22 semmi.

de egy Orbánfóbiásnak mindenről ugyanaz jut az eszébe. Nagy baj az agybaj.

2022. dec. 12. 17:09
 24/33 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes dolog ez, leginkább attól függ mennyire szereted a munkádat és munkatársaidat.

Én szeretem a munka hangulatát, motivál ha körülöttem is dolgoznak az otthonomból pedig igyekszem kihagyni a munka világát.

2022. dec. 12. 17:18
 25/33 anonim ***** válasza:
72%

Mert azzal kímélnék a környezetet és az nem bolt nekik, - sokkal hasznosabb, ha élő adásban nézhetik azt, amit sok ember otthon is képes pontosan ugyanazzal a hatékonysággal elvégezni. És olyan jó 8-10-szer annyi fenntartási költséget, számlát fizetni, mint normálisan menedzselni egy számítógépes rendszert néhány futár kocsival.

A valóság az, hogy n számú főnök mehetne a levesbe, mert komplett szintek főosztályok, osztályok esnének ki a táplálkozási láncból, ha kiderülne, hogy az otthon végzett munka szükségtelenné teszi a pozíciójukat.

Persze ehhez a munkáltatók legmagasabb szintjén kellene megvilágosodni, - homlokukra csapnának, ha szembesülnének azzal, hogy mennyi hülyeségre fizetnek ki havi szinten vagyonokat.

Felesleges pozíciók...

Felesleges fűtés/hűtés...

Felesleges világítás...

Felesleges vizesblokkok menedzselése...

Feleslegesen elhasznált irodai eszközök menedzselése...

Feleslegesen túlméretezett informatikai hálózat menedzselése...

Feleslegesen kifizetett pótlékok...

Feleslegesen kifizetett benzinpénzek, közlekedési hozzájárulás...

És a fene tudja még!...

"Kongratulésün!"

>>Tapsvihar a lelátóról<<

2022. dec. 13. 01:09
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#25 Én a volt munkahelyemen röhögtem hatalmasat. Éveken keresztül szajkóztuk, hogy mi a fenéért kell bejárni, ha otthonról is tökéletesen el tudjuk végezni a melót (kivételes esetben évente pár alkalommal megengedték az otthonról való melót). Éveken keresztül az volt a válasz, hogy szükséges a jelenlét, mert úgy hatékonyabb a kooperáció. Felhúztak egy új, méregdrága irodaépületet és mire elkészült, hopp, jött a covid. Nosza, sovány disznó vágtában hazaküldtek mindenkit. Láss csodát, működött a home office. Sokan akkor sem tértek vissza, mikor már lehetett. Most meg ott áll az új irodaépület és kong az ürességtől.

Én ugyan már nem dolgozok ott, de volt kollégáktól tudom, hogy tavaly télen és idén is lezárták az egész épületet, hogy ne kelljen fűteni...

2022. dec. 13. 08:44
 27/33 anonim ***** válasza:
77%
#25 Plusz felesleges takarítási költség, plusz az ásványvíz, kávé, tea, cukor, tej költsége a teakonyhába... :)
2022. dec. 13. 09:45
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

#27 Plusz megköszönik nektek azok akiknek így nincs munkájuk. Mivel nem kell takarító, nem kell büfés, nem kell aki az automatákat üzemelje, nem kell portás.

Így gondoltad?

Neked kényelmesebb, OK. Nekik is?

2022. dec. 13. 13:06
 29/33 anonim ***** válasza:
85%
#28 változik a világ, kerékgyártóra is kevesebb szükség van, mint a 19. században. Akkor járjunk szekérrel, hogy legyen munkájuk?
2022. dec. 13. 13:31
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
#29 Akkor is ezt mondod ha a te munkádról lesz szó? Ha az anyádéról, testvéredéről, gyerekedéről?
2022. dec. 13. 14:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!