Gyurcsány vitt valaha állatmenhelyre eledelt ajándékba?
Én azon döbbentem le nemrég, hogy egy dokumentumfilm rendező szembesiteni akarta Gyurcsányt egy kilőtt szemű férfival, akinek az egzisztenciája és a magánélete is ráment 2006-ra és a minap halt meg. Gyurcsány épp beszédet tartott egy szórakozóhelyen és nyilvánosan beszólt a férfira, hogy "nem mosott hajat".
Igy beszél azzal, aki miattuk vesztette el a szemét.
Gyurcsány az embereknek osztott kaját, nem a kutyáknak.
Azért ez is sokat elmond, hogy ki mennyire veszi emberszámba vagy kutyaszámba a szavazóit :)))
Meg se nézem a videót, a címből, a kommentekből és a link címéből látom, hogy Orbán állatételt oszt igaz e? Szétlopta és szétverte az országot, de legalább oszt ételt az állatoknak egyszer, hű de rendes.
Egyébként az önreklámból való jótékonykodás undorító számomra. Értem én, hogy az állatnak mindegy, ki adja neki. De amikor valaki reklámból lesz rendes, az undorító.
Ugye az van a videón, amit írtam? Nem akarom megnyitni. :))
De azt a jótékonykodást se tartom sokra, amikor egy világsztár sportoló akinek van több száz millió dollárja odaad belőle 1, esetleg max 3 milliót nemes célokra. És ezért ő lesz a példakép. Bezzeg egy random ember nem lesz példakép, aki a tízezer forint megtakarításából jó célra fordít mondjuk ötezret, a megtakarítása felét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!