Miért szidják itt, ezen az oldalon ennyien a benzinárstopot?
Figyelt kérdés
Az utolsó 1-2 hétben, de főleg az utolsó pár napban ellátási problémák voltak, meg talán még korábban volt egy olyan időszak, amikor 1 hétig sorállás volt, de cserébe 13 hónapon keresztül kedvezményes áron tankolhattunk. Szerintem sokkal több pro volt, mint kontra ebben az időszakban.2022. dec. 11. 13:37
2/10 A kérdező kommentje:
12,5 hónapig volt.
2022. dec. 11. 13:40
3/10 anonim válasza:
Milyen érdekes, megszűntették, egyből lett mindenhol benzin.😂😂
4/10 A kérdező kommentje:
Abba már nem akartam belemenni. :)
2022. dec. 11. 13:43
5/10 anonim válasza:
A nyomott ár miatt csökkent a 95-ös minősége, ezért a jóval drágább 100-ast kellett tankolni annak aki nem szart bele magasról a gépjárműve állapotába. És csak remélni tudom, hogy vissza fog állni a normális minőségre idővel.
6/10 anonim válasza:
Pl. a probléma, kérdező, hogy a lakossági benzinfogyasztás nem csökkent, mert árstop volt, ezért jelentős pénzek mentek el olajimportra, ezekhez deviza kell, ami csökkentette a devizatartalékot, ami egyre inkább közelít a problémás szinthez
Vagyis te olcsón autóztál, de cserébe az ország gazdaságának stabilitása ingataggá vált ennek köszönhetően is.
7/10 anonim válasza:
"Az ország gazdaságának stabilitása ingataggá vált". Mikor volt ennek az országnak stabil gazdasága? xDDDDDDDD
8/10 anonim válasza:
Klasszikus. Ha van sapka, az a baj, ha nincs sapka, akkor meg az.
9/10 anonim válasza:
Mert jó kommunista módra más zsebéből jótékonykodott az állam. Ahelyett, hogy az üzemanyagok adójának csökkentésével tette volna, mint sok ország.
10/10 MDaniel98 válasza:
Mert nem láttuk ebben a formában értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!