Miért is álmodozik itt bárki is kormányváltásról?
A Fidesz szavazóinak 1/3-át az aluliskolázott szegény romák és magyarok teszik ki, akik minden 4. évben megvehetőek 5 kg krumplival vagy 20 ezer forinttal. Náluk csak az M1 és a TV2 elérhető.
A másik 1/3-ot az öregek illetve a középkorúak, akik simán benyelik azt, hogy a németek megfagynak vagy hogy egyre nagyobb számban menekülnek Magyarországra.
A Fidesz leváltása egyedül akkor lehetséges, ha Orbán meghal, vagy az EU kivérezteti az országot és a nép fellázad.
Egy nagy vezéregyéniség sincs az ellenzékben. Én jobboldaliként akár Dobrevre is képes lennék leszavazni, de még ő is nagyon elutasított a közel 30%-os bizonytalan szavazóbázis között.
#1 jobboldali vagyok, de egy szabad demokratikus országban akarok élni, amit a külföldiek nem Fehéroroszországgal meg Szerbiával hoznak egy szóba.
Tóth Lacira és Orbánra nem tudok leszavazni.
Én sem értek egyet az LGBT dolgokkal, de az óvodások nemváltoztatási propagandája még nagyobb ostobaság.
Hű de gyorsan töröltettétek az első választ.
Nem tetszett a kritika ?
"Egy nagy vezéregyéniség sincs az ellenzékben."
Na ebben egyetértünk. És amig ez nem változik addig marad Orbán.
De nehogy már ezért is a fideszt okold. Talán Gyurcsánnyal kellene megvitatnod ezt a kérdést. Miért nem húz el a francba és ad lehetőséget valaki másnak.
"Náluk csak az M1 és a TV2 elérhető."
Ez kapásból nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!