Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hiheti sok fideszbirka,ho...

Hogy hiheti sok fideszbirka,hogy nyugaton rosszabban élnek az emberek?

Figyelt kérdés
Azér erősebb pénznem,erősebb gazdaság,támogatások az embereknek,MAGASABB nyugdíjak,fizetések,kevesebb áfa és egy bevásárlás ugyanannyiba kerül.Hol ebben a ráció,kérdezem a fideszhívőket?

2022. dec. 10. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Oroszpárti propaganda miatt.
2022. dec. 10. 22:16
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem találtam ilyen kommenteket, segíts.

2022. dec. 10. 22:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én rokonságom abszolút fideszhívő mivel bizonyos mértékben a korrupt rendszer haszonélvezői. Kedvencem, mikor hazalátogatok németországból és kárörvendve, tényként közlik velem, hogy nekem valójában milyen szar is kint. Az igazság mindig középütt van, kint sincs kolbászból a kerítés és valóban sok mindent elcsesz az unió, ugyanakkor a magyar kormány korrupciója és kapzsisága mértéktelen

Kíváncsi vagyok, hogy most mit szólnak ahhoz, hogy a cégemtől/államtól kaptam 3000 euró nettó (1 260 000 ft) "infláció prémiumot", a tavalyi 1000 eurós "koronaprémium" mellé. Továbbá a német állam állja a decemberi gázszámlát minden háztartásban. Erre fel a köpcös viktor és a magyar állam milyen segítséget nyújt a magyaroknak????

2022. dec. 10. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a stílust. Ha példával élve egy fradistát gyalázni kezdenek újpestiek egy fórumon akkor szerinted az sírva fakad és csapatot vált? Dehogy, annál inkább kiáll az övéi mellett. Most ha egy kormánypárti szimpatizáns olvassa hogy valaki lebirkázta gyk-n majd nyilván térfelet vált. Eddig nem jött be de majd legközelebb "biztos"
2022. dec. 10. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
10: Belinkelsz egy ilyet?
2022. dec. 10. 22:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
3: Tényleg, milyen felszínes, aki fűteni akar...
2022. dec. 10. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:
13, ugye azt tudod hogy nyugat nem azért gazdagabb mert szuper politikusaik vannak. A színvonalkülönbség már akkor kezdődött mikor mások gyarmatosítosító politikája idején minket a kor legnagyobb birodalma véreztetett ki. Azután az elnéptelenedett területen idegenek szaporodjanak el és elszakadjanak külső segítséggel bányáinkkal együtt, plusz ugye még olajunk sincs ami szimplán utólagos mázlifaktornak számít(ana). Vannak országok amik minden sok jóban dúskálnak aztán semmi látszata.
2022. dec. 10. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Stabil fideszpárti vagyok, a nemzeti kormányunk minden tételével maximálisan egyetértek, és 150 IQ-val a "birka" metaforát is megcáfolnám.

Igen, jobban élünk, mint a Nyugat. Ennek oka elsősorban, hogy nekünk MÉG VANNAK ideológiáink, melyek kitartanak a keresztény nemzetiesség mellett, mely Európa ezeréves öröksége. Vezető politikusaink pedig ezek szellemében kormányozzák azt az országot, ami megmaradt a magyaroknak - az 1920.6.4-i NYUGATI "rablás" után... és nem hagyják elmerülni a hazánkat és a népünket a Kalergi-populizmusban.

2022. dec. 12. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:

18: Miben más az általad felsoroltakban a magyar politika? Dettó ugyanazt csinálták, mint a többi ország. https://www.youtube.com/watch?v=5IFIIH-af0c

Miben élünk jobban, mint a Nyugat?

A havi mediánkereset Magyarországon az ötöde a német minimálbérnek, az ÁFA a másfélszerese.

Van ezen felül 13-14. havi fizetés is Németországban.

Az alanyi jogon járó állami támogatások pedig felérnek évente 2-3 havi plusz jövedelemmel, pl. kifizetik a decemberi teljes rezsit, nem kell venni a gyerekeknek az iskolába semmilyen tanszert, mert ingyen megkapják bekészítve a padban, stb.

Magyarországon 1 napi fürdőbelépő kerül annyiba, mint Angliában a havi fürdőbérlet.

Kevesebb, mint 20 000 embernek van 100 milliós vagy annál nagyobb vagyona.

Ez jó?

Mazochistáknak igen...

2022. dec. 13. 05:55
 20/21 anonim ***** válasza:

18: A birka metafora nem az értelmi képességekre vonatkozik, hanem egy morális ítélet.

A 4. pszichológiai kísérletről van szó:

[link]

2022. dec. 13. 05:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!