Hogy hiheti sok fideszbirka,hogy nyugaton rosszabban élnek az emberek?
Nem találtam ilyen kommenteket, segíts.
Az én rokonságom abszolút fideszhívő mivel bizonyos mértékben a korrupt rendszer haszonélvezői. Kedvencem, mikor hazalátogatok németországból és kárörvendve, tényként közlik velem, hogy nekem valójában milyen szar is kint. Az igazság mindig középütt van, kint sincs kolbászból a kerítés és valóban sok mindent elcsesz az unió, ugyanakkor a magyar kormány korrupciója és kapzsisága mértéktelen
Kíváncsi vagyok, hogy most mit szólnak ahhoz, hogy a cégemtől/államtól kaptam 3000 euró nettó (1 260 000 ft) "infláció prémiumot", a tavalyi 1000 eurós "koronaprémium" mellé. Továbbá a német állam állja a decemberi gázszámlát minden háztartásban. Erre fel a köpcös viktor és a magyar állam milyen segítséget nyújt a magyaroknak????
Stabil fideszpárti vagyok, a nemzeti kormányunk minden tételével maximálisan egyetértek, és 150 IQ-val a "birka" metaforát is megcáfolnám.
Igen, jobban élünk, mint a Nyugat. Ennek oka elsősorban, hogy nekünk MÉG VANNAK ideológiáink, melyek kitartanak a keresztény nemzetiesség mellett, mely Európa ezeréves öröksége. Vezető politikusaink pedig ezek szellemében kormányozzák azt az országot, ami megmaradt a magyaroknak - az 1920.6.4-i NYUGATI "rablás" után... és nem hagyják elmerülni a hazánkat és a népünket a Kalergi-populizmusban.
18: Miben más az általad felsoroltakban a magyar politika? Dettó ugyanazt csinálták, mint a többi ország. https://www.youtube.com/watch?v=5IFIIH-af0c
Miben élünk jobban, mint a Nyugat?
A havi mediánkereset Magyarországon az ötöde a német minimálbérnek, az ÁFA a másfélszerese.
Van ezen felül 13-14. havi fizetés is Németországban.
Az alanyi jogon járó állami támogatások pedig felérnek évente 2-3 havi plusz jövedelemmel, pl. kifizetik a decemberi teljes rezsit, nem kell venni a gyerekeknek az iskolába semmilyen tanszert, mert ingyen megkapják bekészítve a padban, stb.
Magyarországon 1 napi fürdőbelépő kerül annyiba, mint Angliában a havi fürdőbérlet.
Kevesebb, mint 20 000 embernek van 100 milliós vagy annál nagyobb vagyona.
Ez jó?
Mazochistáknak igen...
18: A birka metafora nem az értelmi képességekre vonatkozik, hanem egy morális ítélet.
A 4. pszichológiai kísérletről van szó:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!