Ha jövőre mi leszünk az EU legszegényebb országa
kilépünk végre? Járhatjuk majd a saját utunkat végre,
megint?
Figyelt kérdés
Manapság kiment a divatból a disznó, tyúk, szarvasmarha tartás és a zöldségtermesztés. Pedig ez lenne a kivezető út a problémákból, és sokkal több magyar lenne boldog így.
Az EU elvette az eszünket. Azt hitte mindenki cukrászdás kisvállalkozó milliárdos lesz Bécsben, de nem lett. Senki nem lett az. Helyette még kiszolgáltatottabbak és szegényebbek lettünk.
Szamarat ne tarts kérdező, melléd felesleges még egy.
2022. dec. 10. 18:51
13/19 anonim válasza:
A kérdést fordított logikai sorrendben lett volna érdemes feltenni. Vagyis igy: Ha jövőre kilépünk az EU-ból, mi leszünk Európa legszegényebb országa?
2022. dec. 10. 18:59
14/19 anonim válasza:
12es xdd ez nagyon találó volt adom
2022. dec. 10. 20:33
15/19 anonim válasza:
A saját utunk eddig soha nem volt semmilyen formában jó nekünk, nem tudom miért hiszi a sok Fidesztard, hogy majd most más lesz.
Globalizáció van, ha tetszik, ha nem, és nem fog már tudni egyetlen ország sem a világon önfenntartó lenni soha többé. Mi egy kis luk semmi ország vagyunk, gyakorlatilag 0 önfenntartó képességgel.
Ha létezik olyan fideszes, aki tud olvasni, netán még angolul is, akkor érdemes utánajárni, hogy milyen jól sikerült észak koreának ez a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" politika :D
2022. dec. 10. 22:38
16/19 anonim válasza:
15ös Miért elég jól sikerült nekik nem ? Úgy tudom ők az elsők akik embert küldtek a napra, és állításuk szerint, ők a világ legfejlettebb állama, szóval én azt mondom sok sikert a kérdezőnek, de először csak egyedül csináld kicsiben és majd utána követünk mi is, és lovakon azért óvatosan lovagolj és ne úgy, már ha érted mire célzok :).
2022. dec. 10. 23:43
17/19 anonim válasza:
15-ös vagyok.
Mi köze ezeknek ahhoz, hogy mi itt itthon soha nem tudtunk egyedül semmit normálisan csinálni? Mi nem vagyunk az USA, nem küldtünk senkit sehova, és még a keleti blokkban is mi vagyunk a középkor :D
2022. dec. 11. 14:32
18/19 anonim válasza:
17es Nagyon is sok köze van, ha Észak-Korea sikeresen embert juttatott a Napra, akkor igenis a kérdezőnek is van esélye, hogy megvalósítsa az álmait. Csak kicsiben kell kezdeni, de egy nagyon jó példát tudnék felhozni a múltból Bartos Cs. István személyében, szerintem először vele kellene konzultálnia.
2022. dec. 11. 14:36
19/19 anonim válasza:
Lépjetek! Én akkor már nem maradok itt. Majd nevetek a hülye magyarokon. Így jártatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!