Miért nem bukott meg ma sem a kormány?
10
Tehát az az elvárás, hogyha valaki elé odaraknak egy tál szart, akkor egye meg, mert végül is ehető :D
Tehát így az államcsőd szélén, ahová a Fidesz és az őt támogató ostoba barmok juttatták az országot, még mindig azt gondoljátok, hogy nincs más opció. Én meg azt gondolom, hogy BÁRKI jobb lenne, mint ez a mocskos, hazug, tolvaj banda, aki szétlopta az országot és privát kastélyokban ücsörög, miközben az átlag állampolgár lassan a fűtést sem tudja kifizetni. Az a szomorú ebben az egészben, hogy azok, is megszívják, akik használni tudják az eszüket. Azokat viszont egy percig sem sajnálom, akik ezekre szavaztak, egyétek meg, amit főztetek. Az lesz ennek a vége, hogy lassan már minden normális ember lelép ebből az országból. Ti meg majd éhezve, fázva, napról napra élve isteníthetitek Viktort a két bites c*gányokkal együtt, akik ugyan nem fogják kitermelni a nyugdíjatokat. Két opció van, vagy ez, vagy ÉBRESZTŐ!!!
12
Erre mondták, hogyha bárki jobb, akkor meg kell tenni egy elmebajos sorozatgyilkost királynak, hiszen a te igényszintednek ezek szerint az is megfelel mint politikus.
Viktor szerinted micsoda, ha nem elmebeteg? Biztos azért kezelgetik Grazban, mert teljesen épelméjű. Szerintem itt nem az én igényeimmel van gond, hanem a tieiddel, ha szerinted az teljesen rendben van, ami ebben az országban folyik. Ki itt az igénytelen? Aki változást szeretne, vagy aki nyakig belesüpped a szarba, és elhiszi, hogy az jó? Erre mondják, hogy boldogok a lelki szegények.
14
Te írtad, hogy neked bárki jó, akkor az elmebajos sorozatgyilkos mint királyod, éppen megfelel neked. Na itt kezdődik a lelki szegénység, és az orvosi szintet súroló paranoia, ha neked egy ilyen is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!