Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért nem értik meg a libsik...

Mért nem értik meg a libsik hogy válcság van a szankciók miatt és nem a kormányzás tehet a bajokról?

Figyelt kérdés
Bezzeg Gyurcsány lenne akkor mi lenne ugye?
2022. dec. 8. 22:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Egyedül Viktorta képes szembenézni a problémákkal, és már jönne Csák Norris is tanulni tőle, hogyan kell a pávaatánccal mindent elsimítani.
2022. dec. 9. 06:18
 22/33 anonim ***** válasza:
6%
Én csak azt nem értem, hogy ha az orosz energia rossz, akkor miért használnak az ellenzékiek gázt és áramot? Úgy is lehet tiltakozni, ha egyikre se tartanak igényt.
2022. dec. 9. 06:34
 23/33 anonim ***** válasza:
90%

A 2 és fél pipás egyetemi professzor, Nobel díjas, oxfordi polihisztor újabb bölcselkedéseit olvashattuk.

Köszönjük, hogy tanítasz bennünket, Mester! ❤️🙏

2022. dec. 9. 11:27
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

23

Mégsem kapok erre sosem választ. Talán azért mert lesülne a pofátokról a bőr? :)

2022. dec. 9. 12:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy valaki "ellenzéki", tehát nem Fideszes, nem kötelező balosnak lennie.
2022. dec. 9. 12:53
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
#24: Legyen gyereknap, válaszolok neked. Azért használunk gázt és áramot, mert mi sem szeretnénk megfagyni és esténként sötétben lenni. És azért orosz gázt használunk, mert nem tudunk bemenni az MVM-hez, hogy csókolom, én ellenzéki szavazó vagyok, nekem ne orosz gázt tessék adni, hanem máshonnan importáltat. Használnánk más forrásból származó energiát, de nem is tudom, hogy melyik kormány volt az, amelyik szétverte a napelemes pályázatokat és még 2016-ban hozott egy olyan rendeletet is, ami ellehetetleníti a szélerőművek építését. Ezek mind csak azt szolgálják, hogy jobban függjünk az orosz energiától és Putyin pincsikutyái legyünk, a környezetszennyezésről már nem is beszélve. Közben a románok a magyar határtól nem messze egy hatalmas naperőmű-telepet építenek...
2022. dec. 9. 14:00
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mégsem kapok erre sosem választ. Talán azért mert lesülne a pofátokról a bőr? :)"

Nem, hanem azért, mert hülyegyerekek demoagógiáit nem kezdjük el magyarázni. Ha te annyira inkompetens vagy hogy a 22-esben feltett kérdést komolyan gondoltad, akkor nem értem, mit keresel egyáltalán a politika rovatban (de tudom, szócső vagy csak, egy ész nélküli, cseréhető eszköz). Teljesen felesleges itt lenned, mert semmi érdembelit sem tudsz hozzáadni a témához. Ezért nem kapsz válaszokat kábé sosem, mert ilyen fokú demagógiát senki se akar elkezdeni magyarázni.

2022. dec. 9. 14:02
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

27

Oké, haladunk, te sem tudtál válaszolni.

2022. dec. 9. 19:19
 29/33 anonim ***** válasza:
86%

A #26 válaszolt, arra viszont kompetenciáid hiányosságai miatt képtelen vagy válaszolni.

2022. dec. 9. 20:44
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

29

Titeket nem is dicsőség leosztani. Sirbákolj tovább a csúnya orosz energiából 😭😁

2022. dec. 9. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!