Fideszesek, hogyan élitek meg a jelenlegi helyzetet?
Úgy gondoljtok, hogy minden a legnagyobb rendben van, Magyarország előre megy, a gazdaság hasít, minden Orbán Viktor tervei szerint történik?
Vagy belátjátok, hogy EU szinten nálunk a legmagasabb az infláció, nálunk költik a a fizetésük legnagyobb részét az emberek rezsire, hogy a nem-ellenzéki jegybankelnökünk is már elhibázott gazdaságpolitikáról beszél, hogy rendszeres tüntetések vannak, hogy egyik napról a másikrja jönnek kapkodva a sokak számára mindent keresztülhúzó döntések, hogy a már baráti/testvéri országok is elfordulnak tőlünk, stb, stb. Látjátok-e mindezt, és azt gondoljátok-e, hogy ez mind Zelenszkij, az EU, Soros és Gyurcsány miatt van, és a bátor, erős, hazafias kormányunk egyszerűen tehetetlen ellenük?
Vagy már csak azzal vígasztaljátok magatokat, hogy "Gyurcsány vezetésével biztos még rosszabb lenne"?
Nem kötekedni szeretnék. Őszintén érdekel, hogy hogyan élitek meg ezt a helyzetet. Nem Orbán támogatóként könnyű nekem, mert "megmondtam előre, hogy ez lesz". De aki Orbán szekerét tolja már 10-20 éve, az most hogy érzi magát? Csalódott valamennyire, vagy még igyekszik pozitívan tekinteni a kormányra?
"A fidesznél már csak a libbantok a kártékonyabbak."
Ezzel elismered, hogy ha a libbantokat nem számítjuk, az Orbán-kormány a legrosszabb, ami csak lehetséges.
De akkor miért állsz még mindig mellette? Csak azért, hogy ne a libbantok kerüljenek hatalomra? Tehát ez ilyen "bárki más, csak a libbantok ne" alapon megy?
Kedves bárányaim, ezt olvassátok ne a médakillek és az M1 híradót.
Szuperjó hogy, UTASÍTJA a kormány az élelmiszerláncokat hogy kétszerezze meg az árstoppos termékek forgalmazását, majd jó drága lesz minden más, mert veszteséges lesz forgalmazni és a veszteséget máson fogják pótolni.
Ez csak nálunk van meg Oroszországban.
Utasítja? Hol halottam én ilyet, ja nagyapámtól aki a második világháború előtti és közbeni időszakban élt, na ott utasított a kommunista kormány(Tervutasításos Gazdálkodás - MOZAIK 12. Történelemkönyv - II. vh témakörében is ez áll), ott kollektivizált mint most a fidesz a 4iG nyrt. -vel.
Tök jó hogy vagy 50% al emelkedett a nyugdíj de engem jobban érdekelne az hogy ki tudom e fizetni a lakbért vagy sem, a jövőben tudok e gyereket vállalni esetleg többet is, tudok jóllétet biztosítani a családomnak, hát eléggé valószínű hogy NEM.
Köszönöm nektek, kedves fideszbirkák, gratulálok, elrontottátok a most végzőseink jövőjét, az egyetemistáink jövőjét, Gratula.
(Akinek nem inge ne vegye magára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!