Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek is szoktak...

A fideszesek is szoktak tankolni nem?

Figyelt kérdés
Örülnek az 50%-os áremelkedésnek is, mint mindennek amit a kormány intéz? A MOL a fideszé! Volt benzin, csak annak ellenére hogy bejelentette a MOL hogy rekord nyereséget ért el, még 50%-al emelte a fidesszel összejátszva az árat arra hivetkozva hogy nincs benzin...! Érdekes, hogy abban a másodpercben amikor megszületett az áremelés, már minden kúton azonnal volt benzin!

2022. dec. 8. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

Nem, a MOL nem a Fideszé. Továbbá értelmes emberek megértik, hogy most már nem tartható az árstop. Inkább legyen valamivel drágább, de lehessen kapni. És nem, nem lehet mindenhol kapni még.

Szóval kb semmit nem találtál el.

2022. dec. 8. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
a fideszest csak a homik meg a migrik érdeklik.
2022. dec. 8. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

1

Ezért mennyit fizetnek?

2022. dec. 8. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
1-nek igaza van, a kérdező is hozta a szokásos színvonalat.
2022. dec. 8. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én fidder vagyok, de sohasem tankolok. Önkormányzatnál vagyok közmunkás és innen lopom a gázolajat.
2022. dec. 8. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Egy rendes balos zöld, nem tankol. Kerékpárral jár, mint Tordai vagy Karácsony.

(legalábbis, amikor látják és egy jogsit úgyse tudnának letenni).

2022. dec. 8. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Be sem kellett volna vezetni ezt a sok ökör hatósági áras témát. Kifizették az emberek bőségesen más termékek árában ezt a hülyeséget. Nem vagyok ellenzéki és fideszes sem, ugyanaz a szar mindkettő, de ezek választást nyertek ezzel a hazugsággal.
2022. dec. 9. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem félünk, és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk.
2022. dec. 9. 12:30
 9/10 anonim válasza:
NEM a benzinkút tulajdonosok feladata, hogy saját zsebből ellásson titeket olcsó benzinnel hogy mászkálhassatok. Többet kell dolgozni hogy a drága olcsónak tűnjön. NEM támogatásokból kell megélni.
2022. dec. 11. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Viktor, te vagy az?

2022. dec. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!