Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tényleg ennyire...

A Fidesz tényleg ennyire madárnak nézi a saját híveit?

Figyelt kérdés

A legújabb huszárvágásuk, hogy a brüsszeli szankciók miatt kellett kivezetni az ársapkát, azok a szankciók miatt, amikről nagy mellénnyel kijelentették, hogy kiharcolták hogy Magyarország mentességet élvezzen azokkal szemben.

Most akkor melyik állításuk volt a hazugság?

Az hogy kiharcolták a mentességet, vagy az hogy a szankciók miatt került ki az ársapka?

2022. dec. 8. 09:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

"esetleg 2026-ban elmenjenek egy ellenzéki jelöltre szavazni"

2022-be miért nem mentek el ellenzéki jelöltre szavazni ?

2022. dec. 8. 10:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

21: mert hatalmas választás előtti osztogatást csinált a fidesz, aminek sokan bedőltek, és aminek nem volt fedezete, ennek a levét isszuk most mind kiürült kassza és elszabaduló infláció formájában

Lényegében a fidesz a mi kontónkra megvette sokak szavazatát, akik csak most döbbennek rá arra, hogy át lettek ezzel verve.

2022. dec. 8. 10:43
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Én sajnos a Fideszre szavaztam idén, elnézést kérek mindenkitől, mostanra beláttam, hogy orbitális barom hülye voltam, és nagy marhaság volt, ennél kommunistább rohadék kormányt el nem tudnék képzelni. 2026-ban biztos nem ezekre fogok szavazni, és sok ismerősöm sem. A pofádba hazudnak, egyik héten még ezt mondják, másik héten meg már azt. Ja igen, és minden lehetséges dologgal kihúzzák a pénzt az emberek zsebéből, a sajátjukba meg beletömik.
2022. dec. 8. 10:45
 24/32 anonim ***** válasza:
27%

Gyenge próbálkozás.

2022. dec. 8. 10:45
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"Hidd el a többség átlát a hazugság áradaton, de mégsem kell nekik az ellenzék. Na ezen kellene elgondolkozni néhány okos embernek az ellenzéki táborban."

Normálisan lehetne külön pártokra szavazni, nem csak a fideszre és az ellenzéki összefogásra, így aki pl. szavazna egy ellenzéki pártra, de Fletóra nem akar szavazni, az tudná hova tenni az ikszet.

De éppen ezért manipulálta meg a választási rendszert a fidesz, hogy csak összeállva lehessen nyerni, és abból Fletót sem lehet kihagyni a választási matematika miatt.

A korábbi kétfordulós választással már régen bukott volna a fidesz, nem véletlenül írták át a saját hasznukra, kétharmaduk meg biztos nem lett volna.

2022. dec. 8. 10:46
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
#24 Talán te is ébredj fel, és nyisd ki a szemed. 2014 óta rájuk szavaztam, de amit művelnek, az már eszméletlen.
2022. dec. 8. 10:47
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Ez a legszánalmasabb az ellenzékben. Ahelyett hogy önkritikát gyakoroltak volna és elismernék hogy szar volt amit csináltak azért kaptak ki egyszerűbb azzal áltatni magukat hogy mi faszák vagyunk a választók a hülyék és megvásárolták őket. Ez egyszerűen nem igaz.

Gyucsánnyal, MZP-vel Karácsonnyal a büdös életben nem fogtok választást nyerni.

2022. dec. 8. 10:49
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#27 Én egy szóval nem mondtam, hogy a baloldalra fogok szavazni legközelebb.

És de, igaz, sok szavazatot megvásároltak.

A Fidesz sem gyakorol sok önkritikát, mindenki hibás, csak ők nem.

2022. dec. 8. 10:53
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

A fidesz miért gyakoroljon önkritikát ha így is nyer.

Az ellenzéknek kellene de hát nem fognak. Megint lepontoztak. Fáj az igazság.

2022. dec. 8. 12:48
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Te meg semmit sem értesz, csak bégetsz tovább. Az elmúlt kicsivel több, mint fél év történéseiről van szó, hogy lassan senki sem fog tudni semmit kifizetni, és hogy b.sszák át az embereket ott, ahol tudják. De Brüsszel a hibás mindenért IS, persze, ők semmiért sem felelősek.
2022. dec. 8. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!