Létezik olyan személy, aki valamilyen politikus közeli rokona, ennek ellenére szerény körülmények között él?
Figyelt kérdés
Ha igen, tudnátok példákat mondani? Vagy ezekről a személyekről pont azért nem tudunk, mert alacsonyabb életszínvonalukkal a radar alatt maradnak?
Ellenzéki és kormánypárti szemszögből egyaránt érdekes kérdés lehet. A régmúlt politikusai alapján is megvizsgálható a téma.
2022. dec. 7. 23:06
2/5 anonim válasza:
Viccen kívül, szerintem Gáspár nem egy rongyrázó típus. Legalábbis nekem nem tűnik annak. Kerüli is a nyilvánosságot.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, ha most azt kérném sorolj már fel egy tucatnyi politikus rokont aki gazdag, sikerülne?
Nem hiszem hogy pár embernél többet tudnál mondani, ergo a többi nem gazdag,m nem rongyrázó.
Remélem azt nem várod el egy gyerektől, hogy ha a szülei tehetősek, akkor ő meg a szobájában, szegény legyen.
4/5 anonim válasza:
2-es, persze kerüli, mert meleg. Viktor nem engedi a rivaldafénybe.
5/5 Isti22 válasza:
Én ismerek fideszes országgyűlési képviselőt, a gyerekei normális színvonalon élnek, nem járnak évente több külföldi (vagy belföldi) nyaralásra, nincs luxusautójuk, nem Off-White cuccokban járnak... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!