Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok ember miért háborog a...

Sok ember miért háborog a benzin ársapka eltörlés miatt nem volt jó hogy eddig legalább olcsóbban lehetett tankolni? Az nem számít, csak hogy most nincs szóval mindenki rohadjon meg felül?

Figyelt kérdés
Persze-persze tudom sokszor nem is volt meg 5 liter meg a tököm tudja, de legalább megpróbáltak ígyis segíteni most meg mindenki és elégedtlenkedik mintha ez az időszak meg sem történt volna. Valaki azért háborgott mikor ezt behozták, most meg azért mert eltörlik. Kezdem észrevenni, hogy ennek a népnek minden sz*r :D

2022. dec. 7. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Azért nekem nem mindegy, hogy mennyiért nincs :D
2022. dec. 7. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Hogy mire es mennyire volt jó az arsapka, azt mutassa az, hogy az első komolyabb üahiany hullámnál kihátráltak mögüle.

Aki fidesz-es, az úgyis vedeni fogja, aki ellenzéki, az meg felháborodik, hogy nem reeől volt szó. Sajnalom az átpolitizált gondolkodásúakat!

A taxisoknak meg a kva anyjukat, mivel senki nem mondta, hogy ezt kell csinálni! El lehet menni 3 müszakba, nem kell bérelni az autót stb. Remélem eszükbe nem jut több kárt okozni, mint amennyit amúgyis okoznak.

2022. dec. 7. 20:17
 13/15 mindentudó99 ***** válasza:
# Én is ugyan így vagyok.
2022. dec. 7. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert csíra.
2022. dec. 7. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog
2022. dec. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!