Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki gondolta volna, hogy...

Ki gondolta volna, hogy Gyurcsány így elcseszi azt a másfél évtizeddel ezelőtti elmúlt nyolc évet, hogy ennek még ma is meg fogjuk érezni a hatását?

Figyelt kérdés
Ezt senki nem láthatta előre, ugye fideszes elvtársaim?

2022. dec. 7. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#10. Ez gyenge volt, implikáltad. Itt: "Mintha tényleg fideszes lennék". Bizony. Ha azt írod, hogy fiú létedre a fiúkat szereted, akkor azt írod, hogy meleg vagy. Gyere vissza, ha kijárod egyszer az általánost!
2022. dec. 7. 16:50
 12/20 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valaki nem bírja a fideszt, még feltétlen ellenzéki :)

Egy lányokat nem szerető fiú is lehet homokos, még aszexuális is.

Ha valaki nem keresztény, még nem feltétlen muszlim, etc.

Kétbites agy much?

2022. dec. 7. 17:16
 13/20 anonim ***** válasza:

#12. "Attól, hogy valaki nem bírja a fideszt, még feltétlen ellenzéki :)"

Freud, ez jó volt. Feltétlen, bizony. :))

"Egy lányokat nem szerető fiú is lehet homokos, még aszexuális is."

Akkor olvasd el még egyszer, mert nem ezt írtam!

"Ha valaki nem keresztény, még nem feltétlen muszlim"

Azok nem egymás ellentétei, hanem egy halmazban foglalnak helyet, de ennyi ésszel ugye nemfideszes vagy? :))

Az "ellenzéki" az nem egy párt, azaz ha nem vagy fideszes, ebbe a csoportba tartozol. Sajnálom, hogy tőlem kellett megtudnod.

"Kétbites" - amire te gondoltál, az az egybites, az tud két változót felvenni (fekete vagy fehér, igen vagy nem), a kétbites az már négy változót vehet fel, de ez már advanced szint, a te szinted meg nagyjából az O1G. :))

2022. dec. 7. 17:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Hm, én sem mondtam egy szóval sem, hogy ellenzéki vagyok, de akkor elbeszéltünk egymás mellett, mert ennek a szónak két jelentése van.

Az egyik, amit te mondtál, hogy egyszerűen nem fideszes, ami definíció szerint igaz rám, ezzel nem tudok vitatkozni.

A másik viszont, hogy aktívan támogatja legalább az egyik hivatalosan ellenzéki pártot, ami viszont nem igaz rám, mert nem bírom őket, de a foseszt azt meg rühellem.

Remélem így világosabb.

2022. dec. 7. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#14. Eddig is világos volt, hogy a te logikád szerint ez így néz ki, csakhát az ellenzéki sajnos semmi olyasmit nem jelent, hogy bármilyen pártot vagy politikai tömörülést is aktívan támogatsz, ezt most csak azért fűzted hozzá kínodban, hogy kimagyarázd a fentieket. De semmi gond, nyugi.
2022. dec. 7. 18:06
 16/20 A kérdező kommentje:
De de, sokak szerint az már egyből párti hovatartozást is jelent, niggerkém.
2022. dec. 7. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
#16. És hol érdekel engem, hogy nem csak te vagy butuska, hanem sokan vagytok butuskák? :)
2022. dec. 8. 08:19
 18/20 A kérdező kommentje:

Én asztat hitem, hogy nekd az fontos, hogy egycerre legyünk buták sokan, különben hogy lene meg lekközelebb is a kettőharmad? Ahhoz nem elég, ha csak ti vagytok egyedül buták, ó nem nem nem!

És bizony szükségünk is van rá, hogy ezúttal mosmár tényleg végleg kijavíccsuk, amit esz a bußi feri másfél évtizede elrontott, demosmá komojan téllegmosmá!

2022. dec. 8. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
#18. Aha...hát nézd, nekem teljesen megfelelő az ellenzék a jelenlegi formájában, maradjatok meg ilyennek, további kellemes kétharmadot kívánok!
2022. dec. 8. 15:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Viszont!
2022. dec. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!