Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ti mennyire értetek...

Fideszesek ti mennyire értetek egyet az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal?

Figyelt kérdés

Ma olvastam a pesti srácokon az alábbi kommentet a homoszexuális emberekkel kapcsolatban:

"Ezeket a perverzeket minden törvényes és mindenféle meg nem engedett eszközzel el kell kergetni a világ végére! Elegünk van belőlük, és mi a normális emberek tesszük ki az emberiség 98%.-át!"

Egy másik hozzászóló a melegek megverésére buzdít.

Tényleg így gondolkoznak a Fideszesek, vagy hogy van ez?

2022. dec. 7. 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Az alaptorvenyt is egy ilyen "perverz" irta.
2022. dec. 7. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Amióta kiderült már nem szavazok a Fideszre. A KDNP-s szavazó lettem
2022. dec. 7. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Na, a KDNP az igazi fertő... csak ők még durvábban hazudnak is.
2022. dec. 7. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Főleg, hogy nincs is önálló KDNP, a Fidesz már rég bekebelezte. :-D
2022. dec. 7. 14:04
 15/23 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"Azért én bízom benne, hogy nem minden jobboldalinak ez az álláspontja."

Na ebben bizhatsz nekem a melegekkel nincsen bajom.

Talán a transzokkal, de velük sem személyes, hanem inkább véleményi különbség miatt.

2022. dec. 7. 16:30
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
A kommentelő vélhetően összemossa a melegeket ezzel a beteges lobbival, amit LMBTQ-nak hívnak. Előbbi embereket nem szabad bántani, sőt támogatni kell, az utóbbi ellen a legkeményebb eszközökkel fellépni. Jobboldaliként ez a véleményem.
2022. dec. 7. 20:25
 17/23 Endura ***** válasza:
89%

2-es:"Szatírkodnak a buszon, metrón másokhoz dörgölőznek, hogy beteges ferde hajlamukat megéljék"

Ez nem éppen a melegekre jellemző.A hírekben általában hetero magamutogató szatírokról lehet hallani és a vicces jelenetekben is úgy jelenítik meg a szatírokat,mint egy ballonkabát alatt meztelen férfit,aki a nőknek mutogatja magát.

2022. dec. 8. 06:20
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Én spec nem értek egyet ezzel. Ám, tényleg idegesítőek tudnak lenni a homokosok az állapotuk" reklámozásával. Taszítóan hat, és nem igazán értem, hogy erre miért kéne ujjonganiuk az embereknek. És nem bántanék senkit sem, de nekem undorító, mikor egy faszi nőiesen viselkedik, vagy egy nő férfi" lesz. Ergo nincs rá gusztusom, hogy őket bámuljam bárhol, mert nekik ehhez lenne kedvük. Boccs.
2022. dec. 9. 00:17
 19/23 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nem mindegyik.

Ez egy olyan betegség, ami elég sz. r lehet, mert kisebbséghez tartozni mindig sz. R.

Én sajnálom őket.

2022. dec. 9. 00:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha én elolvasok két szlovák kommentet valami nacionalista videó alatt, ami azt mondja hogy Miskolctól Esztergomig minden az őszi Nyitrai föld, akik ott laknak csak elmagyarosodott szlovákok és fel kell szabadítani őket mihamarabb, az azt jelenti, hogy a "szlovákok" (az ilyen gyűjtőfogalmaknak amúgy sincs sok értelme ilyen témákban) mind így vélekednek? Nem.
2022. dec. 10. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!