Szerintetek jobb lesz hogy megszűnt a benzinárstop?
Igen. Eleve hibás döntés volt. Lengyelországban az ÁFA ját csökkentettek le 5% ra, és láss csodát 600 forinton belül van a benzin.
Ezen túl ha nem gyengítené tudatosan a forintot a Fidesz szintén sokat segítene.
Csődbe vitte az országot a Fidesz, és meg mindig soros Brüsszel etc. Ok persze sohasem hibásak. Mocskos egy banda.
Jobb lesz. Abból a szempontból mindenképp, hogy legalább lesz benzin és nem lesznek ilyen nevetséges 20 literes limitek, hanem tele tudod tankolni a kocsit.
Ha a sok barom a drága benzin miatt leteszi a kocsit és végre busszal küldi a hülyegyereket suliba, az csak direkt jó.
Eddig is másfél havonta tankoltam, most sem fogok se gyakrabban, se ritkábban.
15# Parasztkám!
Az inflációt 80 százalékban az energia árrobanás okozta, közte az üzemanyagok is, ezt Matolcsy mondta.
Na most, ki miatt lett ilyen drága az üzemanyag??? Nem a magyar kormány miatt.
Gondolkozz paraszt!!!
#16: Kedves Fideszbirka! - Ha már személyeskedünk - Az az egyet magyarázd meg, hogy ugyan miért van az, hogy NÁLUNK a legnagyobb az infláció egész Európában? Vajon miért nálunk emelkedtek legjobban az árak? Biztosan Brüsszel meg az EU meg a szankciós infláció miatt, igaz? Még véletlenül sem a dilettáns Orbán vezéred és az elbaltázott gazdaságpolitikája miatt, igaz?
Putyin hülye háborúja miatt bizonytalanság van az energiapiacon, minden drágult. A világon mindenhol megugrott az infláció, de nem azonos mértékben. Érdekes módon a volt keleti blokk összes országában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, de még a lesajnált Romániában sincs olyan mértékű áremelkedés, mint itt. De nem a kormány csinál valamit rosszul, ugyan dehogy!
Amúgy még februárban kellett volna küldeni valami mesterlövészt, hogy likvidálja Putlert és akkor most nem lenne ez az egész cirkusz.
#18. Hagyjad csak, hiába magyarázod ennek a hülyének, el is tűnt, ahogy az szokás, amikor kiosztják alázatosan a fideszes patkányt, múltkor én is vitáztam eggyel, belinkelt mindenféle 2010-es újságot, inkább elengedtem már annyira hülye volt...
Sül neki a farhátas krumplis tojás. Most hogy belegondolok annyira rászálltak a baromfi árstoppokra, de már megértettem miért, mert ezek tyúk eszűek :)
Jobbak lesznek az adóbevételek, nyugodtabb az ev vegi mol-os prezi.
Azt nem bannám, ha kevesebben lennénk az utakon, ezert talán jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!