Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz az üzemanyag ársapka...

Örülsz az üzemanyag ársapka eltörlésének?

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 23:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, örülök.

De ettől holnap még nem lesz üzemanyag, mert minden kút kiürült, és sokan nem azért álltak sorba, hogy hatósági áron tankolhassanak, hanem, hogy egyáltalán tudjanak közlekedni. Ezek az emberek most is arra várnak, hogy legyen üzemanyag a kutaknál, ami még 1-2 hétig el fog tartani. Tehát az ellátási zavarok nem fognak holnap (sőt ezen a héten sem) megoldódni. Jó esetben jövő hét közepére várható a helyzet normalizálódása.

Ezt a helyzetet pedig egyértelműen a kormány felelőtlensége okozta.

2022. dec. 7. 00:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Üljön át egy másik járműbe.
2022. dec. 7. 00:56
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy megérzésem, így este 10-kor még elmentem tankolni (vidéki kisváros, OMV), nyoma sem volt a hírekben látott tömegnek.
2022. dec. 7. 03:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Én igen, mert amúgy sem Magyarországon lakom, szóval ha-ha fideszesek.
2022. dec. 7. 05:04
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
#13 Azta egy vidéki kisvárosban este 10-kor nem volt tömeg? Milyen meglepő.. :D
2022. dec. 7. 06:21
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan úgy csinálunk, mintha az autó az valami letfontosságú dolog lenne. Eszébe sem jut pár embernek, hogy amúgy kB 100 dologban lehet költséget csökkenteni a saját életben is? Lehet sírni, de kB 20 éves vállalkozói múlttal a hátam mögött ezt éves rendszeresseggel kell felülvizsgálnunk. És a nagy utakat leszámítva minden nap tömegközlekedést választok (csak egy példa, hol lehet csökkenteni).

Rémes, hogy a kutakon hosszú sorok állnak. Én mindent megértek, hogy Mucsajrocsogerol nehéz bejárni, mindenkinek ez a problémája, mindenki az ehhalal szélére kerül drága benzinnel? (azt már nem is mondom, hogy illett volna a lakóhelyét felülvizsgálni a munkahely függvényében)

2022. dec. 7. 09:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem autózok szóval nem érdekel.
2022. dec. 7. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Most mindenki úgy csinál, mintha az elmúlt pár napban ment volna csak tankolni! (hírek hatására pl)

Én az elmúlt egy évben mindíg tudtam. Fura... Igaz lement az évi km, szóval sosem kellett napi 50 l-ekben gondolkodni.

Nekem mindegy viszont a benzinkutasokat nem rúgják ki, tehát inkább örülök neki, a havi 10-20e HUF meg meglesz. Remélem...

2022. dec. 7. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

Borzasztó volt már, hogy mindenki autóval járt a sarki pennybe is, "mer há óccsó!"

Igaz utána megvette a cukrot, lisztet dupla annyiért, mert a teljes áron tankoló fuvarozás miatt kénytelenek voltak megemelni, dehát "óccsó a benzin!"

Tényleg csak az járjon autóval, akinek muszáj. Másnak ott a tömegközlekedés, bicikli, gyalogjárat... Főleg ha tényleg csak annyiról van szó, hogy egy kisvárosban elmenjen pennybe, lottózóba...

Olyan ember meg főleg nem baj, ha lekerül az utakról, aki az üzemanyagra is sajnálta a pénzt, mert valószínűleg az autóra is sajnálja, és olyan állapotban is van, hogy közel lehet életveszélyes.

2022. dec. 7. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!