Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy királyunk utolsó...

Most, hogy királyunk utolsó nagy intézkedése is felülíródott (benzin árstop eltörlése), tényleg úgy érzik sokan, hogy továbbra is jó az áprilisi győzelem?

Figyelt kérdés

Elégedettek vagytok ezzel a családbarát kormánnyal?

Mennyit fogtok így tankolni?

2022. dec. 6. 22:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Köszönöm, hogy leírtad helyettem ennek a túlokos 10-esnek.

Egyszerűen csak békén kellene hagyni a piacot!

2022. dec. 7. 18:32
 22/28 anonim válasza:
68%
Csak azert gyozelem mert ha az ellenzek kormanyzasa alatt tortenne mindez, akkor az lenne hogy na latjatok, kellett nektek levaltani Viktort. Igy viszont mindenki tisztan lat. Most vigyorgunk meg par evet egymasra a szarral aztan majd meglatjuk.
2022. dec. 7. 19:09
 23/28 anonim ***** válasza:
10%
Ismét egy fellengzős kérdés. Ugyan annyit, mintha a libapásztor/hazaáruló/bankár gazdátok sosem csinált volna árplafont!? :) :) :)
2022. dec. 7. 20:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet sem a Gyurcsány féle politikával, sem pedig az OV félével. De elég vicces, hogy aki instant fideszes az csak abban tud gondolkodni, hogy mindenki más, aki szerint az egész rendszer egy kizsákmányoláson alapul, az biztos fletó van.
2022. dec. 7. 21:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
24-es én már várom, a kommenteket, amikor bejelentik, hogy a fidesz miatt államcsőd van. Fideszesek válasza: Gyurcsány már előbb csődbe vitte volna az országot :D:D:D
2022. dec. 8. 14:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Így van, örüljünk, hogy eddig nem volt.

Örüljünk, hogy eddig 480 volt a benzin. Örüljünk, hogy eddig ez és ez volt. És mit csinál a sok birka? Örül, és isteníti, hogy igen, ez az ember aztán tudja. Tapos, bánt minket, de persze mekkora erővel véd. De amúgy kitől?

Tiszta vicc az egész. És valami elképesztően zseniális ez az egész narrativa. Teljesen arra megy, amit a magyarok imádnak. A valóságtorzításra. Sokáig itt lesznek még.

2022. dec. 8. 15:04
 27/28 anonim ***** válasza:

#1 "Nyertünk egy évet"

Dehogy nyertünk, sőt vesztettünk ki tudja mennyit. Más országokban az adócsökkentés mindig gazdaság serkentő hatású volt, mi helyette ársapkáztunk, amibe korábban már bele is csődöltünk.

Amúgy én személy szerint örülök hogy megszüntették, ahogy én látom idáig csak pozitív hatása van: van benzin,kevesebb az autó :D

2022. dec. 10. 11:19
 28/28 anonim ***** válasza:
éljen orbán viktor naccságos úr! szeretem őtet.
2022. dec. 11. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!