Most, hogy királyunk utolsó nagy intézkedése is felülíródott (benzin árstop eltörlése), tényleg úgy érzik sokan, hogy továbbra is jó az áprilisi győzelem?
Elégedettek vagytok ezzel a családbarát kormánnyal?
Mennyit fogtok így tankolni?
20-as
Köszönöm, hogy leírtad helyettem ennek a túlokos 10-esnek.
Egyszerűen csak békén kellene hagyni a piacot!
Így van, örüljünk, hogy eddig nem volt.
Örüljünk, hogy eddig 480 volt a benzin. Örüljünk, hogy eddig ez és ez volt. És mit csinál a sok birka? Örül, és isteníti, hogy igen, ez az ember aztán tudja. Tapos, bánt minket, de persze mekkora erővel véd. De amúgy kitől?
Tiszta vicc az egész. És valami elképesztően zseniális ez az egész narrativa. Teljesen arra megy, amit a magyarok imádnak. A valóságtorzításra. Sokáig itt lesznek még.
#1 "Nyertünk egy évet"
Dehogy nyertünk, sőt vesztettünk ki tudja mennyit. Más országokban az adócsökkentés mindig gazdaság serkentő hatású volt, mi helyette ársapkáztunk, amibe korábban már bele is csődöltünk.
Amúgy én személy szerint örülök hogy megszüntették, ahogy én látom idáig csak pozitív hatása van: van benzin,kevesebb az autó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!