Mit csinalnal ha nem lehetne kapni benzint es gazolajat?
Csak tomegkozlekedeshez es aruszallitashoz lenne uzemanyag, az atlagember nem vasarlohatna uzemanyagot.
Te belehalnal az auto nelkuli letbe?
Nekem alapból nincs kocsim, se jogsim.
Szóval, nekem nem oszt, nem szoroz. Ha tömegközlekedésre se jutna benzin,akkor lenne gond.
10km-t kellene alsó hangon sétálni, és én elég lassú vagyok sétában, szóval a munkahelyre eljutás laza 200 percet igényelne. Visszafele meg ismét 200 percet.
Biciklivel is lassú lennék, egy idő után kifáradnék. Az én esetemben ez a táv minimum 100 perc lenne.
#9 Ha tényleg csak azok járnának autóval, akik számára nélkülözhetetlen, valamint ők is csak oda és akkor mennének autóval, amikor feltétlenül kötelező, akkor fele ennyi autós nem lenne az országban.
Mert aki olyan elhagyatott helyen lakik, hogy tényleg nem tud a "civilizációhoz" férkőzni sem tömegközlekedéssel, sem biciklivel, ott azért általában akkora szegénység is van a környéken, hogy nem engedhetik meg maguknak az emberek az autó fenntartást, de talán még egy jogosítványt sem.
Feltételes mód?
Azt csinálom hogy tömegközlekedéssel járok, megvettem a téli bérletemet. Mert amúgy bringával járok, csak most már voltak elég hideg idők.
Hát nézzük csak.
A kocsim tankja majdnem tele van, pedig több mint 1 hónapja tankoltam meg, tehát ilyen használat mellett idén biztos nem szükséges megtankolnám már.
Aztán ingyen utazhatok tömegközlekedésen és közel is dolgozom, ezért így járok be dolgozni (amíg hideg van) utánna pedig kerékpár.
Motorom tankja is teli van benzinnel, egy darabig az is elég, ha a kocsiból áttöltöm a benzint a motorba nagyon sokáig elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!