Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért sipákól mindenki otthon?...

Miért sipákól mindenki otthon? Hiszen nagy többséggel megszavazták ezt a rezsimet,akkor miért kell ezért meg azért sipákolni? Állandóan csak azt hallani otthonról,hogy ez is tüntet az is tüntet stb.

Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 15:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor ugy kérdezem mi az amivel otthon elégedettek? Csak a folyamatos mazoizmus folyik.
2022. dec. 6. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező.

Igazából senki sem sipákol.

Mindenki szépen éli az életét és elégedett.

Ha te 10 gyakori válaszból vagy a DK tévéből ettől eltérő következtetést vontál le, akkor esetleg gyere haza és nézz körül magad.

2022. dec. 6. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Amióta egykulcsos adó van ki tudok jönni a fizetésemből. Elégedett vagyok.
2022. dec. 6. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
Te se élsz nyugaton, csak szeretnél hülyegyerek.
2022. dec. 6. 15:53
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Hazudsz, kedves kérdező, méghozzá gyatrán.
2022. dec. 6. 15:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Én Oroszországban élek.
2022. dec. 6. 15:55
 17/20 A kérdező kommentje:
A sorvadó nyugatra nem mennék.
2022. dec. 6. 15:56
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom én sem.aki a fideszre szavaz az az ország ellen szavaz, ebben semmi újdonság vagy rendkívüli nincs,ezt láthattuk az elmúlt bő tíz évben.
2022. dec. 6. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért élünk demokráciában hogy bárki kifejezhesse a nemtetszését. Az már más kérdés hogy a tanulatlan, buta fidesz szavazók krumpliért adják a szavazatukat és "jó a fidesz, úgysincs más" elv mentén hagyják hogy kisemmizzék őket.

Ez kell a magyar népnek, mindig is szolgalelkűek voltak.

2022. dec. 6. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nagy elégedettlenség lenne akkor nem 100ember piknikezne az utcán."

Az a probléma kérdező, hogy sokan elégedettek a szarral is, mert elhiszik, hogy mással még szarabb lenne. Az ilyen ember elégedett, még a szarral is. Tehát a fidesszel. Bár a fidesz nem csak szar, hanem egy egész trágyadomb ami hazudja, hogy a többi még rosszabb lenne.

2022. dec. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!