Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Matolcsy "öszödi" beszéde...

Matolcsy "öszödi" beszéde hatására meddig fog még gyengülni a forint? Már 415 egy Euro, annak ellenére, hogy a dollár gyengül az Euro-hoz képest!

Figyelt kérdés

Eddig az volt a mantra, hogy hát azért gyengül a forint, azért ilyen szar az árfolyama (az Euró-hoz képest is!), mert az Euro gyengül a dollárhoz képest. Ezt a hívek mindenféle észrevétel vagy logikátlanságérzet nélkül bevették.

Na de a mostani napokban a dollár jelentősen gyengült, a forintnak most erősödnie kéne akkor, mégis gyengül, ebbe benne van nyilván a tegnapi Matolcsy kifakadása, öszödi beszéde, hogy a Fidesz mennyire szétkúrta a gazdaságot és csőd közelben vagyunk.

Meddig fog még gyengülni emiatt a forint?

2022. dec. 6. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tehát egy akármilyen problémára rámutatni akárki által az öszödi beszédnek minősül?:D

Azt hiszem a politika pixeleinek száma egyre kevesebb:D

2022. dec. 7. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Sajna ilyen kormányunk van 12 éve, hogy már el se hiszi az ember, ha valaki belülről rámutat "egy" hibára. Bár ez enyhén szólva is understatement. Konkrétan azt mondta, hogyha egy éven belül nem cselekszünk, akkor visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el.
2022. dec. 7. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:

12, elég érthetően válzolta ahelyzetet Matolcsy és szerintem jól hangsúlyozta a mondandóját.

Én igazából csak azt nem értem, miért hasonlítják ezt egyesek öszödi beszédhez. Elvileg ez lenne a... politika normális szintje:D Hogy a különböző szakemberek a saját szakterületük szempontbjáól, adatokkal alátámasztva elmondják a helyzetet és a kilátásokat, függetlenül attól, hogy jobbra vagy balra húznak.

2022. dec. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!