Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban sértődős lehet Matolcs...

Valóban sértődős lehet Matolcsy támadása, kirohanása?

Figyelt kérdés

Én se gondolnám hogy olyan baj van, viszont Matolcsy elég csúnyán beszélt a kormányról és gondolom megsértődött, mert nem lehet élete végéig jegybankelnök

[link]

2022. dec. 6. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Benne van ez is, az biztos.
2022. dec. 6. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom besértődött hogy a következő jegybankelnök 2025-ben nem ő lesz hanem Nagy Márton.
2022. dec. 6. 14:09
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes a csávó, főleg olyan kölökkel, mint ami van neki.

Frankón nem tudom hova tenni a tegnapi kirohanást.

2022. dec. 6. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Matolcsy rengeteget hozzátett a kormány eddigi sikeréhez, meg kellene fontolni amit mond és nem azonnal elvetni. A második legrosszabb a mezőgazdasági termelékenységünk Bulgária után. Mit csinált eddig a kormány?
2022. dec. 6. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

“ Én se gondolnám hogy olyan baj”

Bezony. 2030.-ban Mo lesz európa motorja…Ha Marci és Miska szerint sincs baj csak Matolcsy szerint aklprvaz biztosan is úgy van… mármint fideszék szerint.

6/12 anonim ***** válasza:
*akkor az
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
4: Igazság szerint az élelmiszeripari cégek nem a kormány kezelésében vannak.
2022. dec. 6. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kirohanás? Én végighallgattam az egész 36 perces felszólalást, semmi kirohanásjellegű nem volt benne. Tényeket közölt, rámutatott mik a buktatók, mi várható és mit lehet esetleg tenni ellene. Számokkal, tényezőkkel, és persze ahol kell kitenni a feltételes módot.
2022. dec. 6. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Matolcsy szétlopta a Jegybankot, a fia meg a haverjai már Porschékat és Ferrarikat gyűjtenek, úgy hogy csöves munkanélküliek voltak még 10 éve, és saját 3-4 milliárdos villákban élnek, amiket korábban a jegybank vett meg, és újított fel....ki érti hogy.

Orbán most a jegybank hasznára is rá akar nyúlni, azért hozta pár hete az új törvényt, és ezért a nagy hiszti.

Tolvajok közti faszméregetés.

2022. dec. 6. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:

"4: Igazság szerint az élelmiszeripari cégek nem a kormány kezelésében vannak."

Dehogynem!

Szétársapkázták az élelmiszereket, aminek következtében a boltok csak olcsóbban veszik a termelőktől a cuccot. Az előállítást viszont nem ársapkázták, tehát vagy veszteséget termelnek, vagy bezárnak, stb.

A takarmány olcsóbb lett? Ja nem.

Fideszes észlények, minek kell történie ahhoz, hogy felébredjetek, és azt mondjátok, hogy az Orbán-kormány elszúrta?! Írjatok már valamit!

2022. dec. 6. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!