Miért üldözik el a topikból azokat fanatikusan, akik nem baloldaliak ? A sárga földig lehordanak mindenki mást,nem tűrnek ellentmondást , észérvekre nem reagálnak. Ezzel intézitek el a következő kétharmadot..
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 12:26
11/36 anonim válasza:
Látod, kérdező, nézd meg a 10-est, ennyiből áll a fideszes érvelés, hogy a másik oldalnak nincsen esze és érvei. Erre mit lehet értelmesen reagálni?
12/36 anonim válasza:
11. Azért egyből magadra ismertél:))))) milyen érzés?:)
13/36 anonim válasza:
Figyeld a 12-est, kérdező. Beszólás, röhincsélés. A fideszes érvkészlet a gyakorlatban. Mi a véleményed erről?
14/36 anonim válasza:
12, nem tudsz olvasni? :) Hol látod, hogy magára ismert, közölte az érvelési hibádat te kis butuska :D
15/36 anonim válasza:
Hozom az 1-es ellenzéki válaszoló szintjét.
Ezt talán feléritek.
(Kételkedem már ebben is)
16/36 anonim válasza:
14. Már ketten vagytok. Alakul a csapat. Még valaki előbújik?
17/36 anonim válasza:
15, nem vagyok ellenzéki, leszarom az ellenzéket :)
De rajtad is nagyon röhögök ám, dollárbaloldal, soros, brüsszel, gyurcsány :D Ennyi az észérved :D
18/36 anonim válasza:
Rettegés az életed? Soros elveszi a pénzed, meg a gyúrcsááááány? :DDD
19/36 anonim válasza:
Én sem vagyok ellenzéki csávókám, kikérem magamnak. És igenis vannak érveim. Miazhogy? Nagyonis. Sok böszme itt írogat.
20/36 anonim válasza:
A 3000 milliárdból futja bértolnokoskodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!