Matolcsyt most ezért az őszinte vallomásert kataktergyilkolni fogják? Menni fog a politikai süllyesztőben ezért a kritikaert?
Figyelt kérdés
Lehet manapság egy tisztviselonek kritizálni a kormányt?2022. dec. 5. 18:38
12/20 anonim válasza:
Igen menni fog remélhetően.
Mi fideszesek ezért vagyunk oroszpártiak, és tartjuk Orbán mellett Európa nagy keresztény, nemzeti védelmezőjének Putyint. Ilyenkor már a putyini rendszerben kiesne az ablakon, mi fideszesek ezt az értékrendet támogatjuk.
13/20 anonim válasza:
Legalább őszinte vagy. Ez is valami.
15/20 anonim válasza:
Fideszesként elítélem az orosz agressziót.
16/20 anonim válasza:
Nem vagyok troll 11es vagyok.
Még azt tudom elképzelni, hogy valami disznósággal fogják sakkban tartani, és lemondatni.
18/20 A kérdező kommentje:
14#A Fideszesek a gazdasag érdekli a legkevésbé sokaknak ez már ideológiai harc. Egy szent küzdelem az aberrált Nyugat és és a fehér keresztény Magyarország között.
Szóval szerintem nem troll
2022. dec. 5. 19:15
19/20 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy vár e Matolcsíra büntetés. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!