Támogatnátok, hogy a kirúgott/ellehetetlenített tanárokból és a katásokból alakuljon meg az új ellenzék?
Nem.
Mind a pedagógusok, mind a KATAsok ügye elsőkézből érinti a háztartásunkat. Ennek ellenére nem gondolom, hogy politikusi pályára olyan embereket kellene tenni, akik nem értenek a politikához.
Életképtelenek már voltak hatalmon.
Köszönjük ,elég volt.
Alapvetően nem támogatom már a kormányváltást sem, mert utálom ezt az országot és nem akarom jobb irányba tekerni, de ettől még válaszolhatok a kérdésedre a régi felfogásom szerint, amikor le akartam váltani ezt a mocsadék bandát (fideszt).
A kirúgott/ellehetlenített katások és tanárok mellett nem azért áll a társadalom sok tagja, mert értenek a politikához. Nem vágom, hogy a kirúgott tanárok mit tanítottak, de mondjuk legyen a miniszterelnök egy magyar-töri szakos tanár, akinek a szakterülete a verselemzés? Ami amúgy a fölöslegesebb iskolai tananyaghoz tartozik, de emellett nincs érdemi köze a politikához.
2022 ben még az összefogásra szavaztam, alapból volt velük több bajom is (főleg Gyurcsány), de úgy voltam vele, a fidesznél 90-95%, hogy jobb lenne, de a reális a 99%. Bár voltak gondok velük, de ők legalább politikusok. Oké, nem szeretik az emberek általában a politikusokat, de akkor üljenek olyanok a parlamentbe, akiknek közük sincs a politikához?
A volt katások és a többiek akikkel packáztak mind nem lehet ellenzéki politikus, csak szavazó. A kérdést ezért abszurdnak tartom.
De a rágalmazésért cserébe (mint a katások adócsalónak nevezése, elégedetlenkedő orvosok, ápolók és tanárok sorosbérenc csőcselékezése) ha van önérzetük ezeknek a nem kis csoportoknak (együtt 1 millió ember), akkor többé soha nem szavaznak a fidesz-kdnp-re. Azaz nem szavaznak arra, ami kampányszerűen kollektívan rágalmazta őket.
Nem csak színbaloldal van a másik oldalon. Létezik inkább közép is. Pl. Kutyapárt? Nem lenne felhőtlen az öröme 2026-ban a fidesznek, ha akár +1 millió szavazat érkezne a kutyákra. De vannak még más alternatívák is. Nem csak a fidesz-kdnp és a dk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!