A fideszesek boldogan fizetik az adójukból az Orbán család hatvanpusztai palotáját és a fideszes oligarchák és strómannok offshore számláit?
Én csak az ellenzéki pártok semmittevéséért adott pártfinanszírozást, a 6 budapesti alpolgármestert, a DK bizottságokba beültetett pártkatonáit fizetem boldogan.
Remélem még a szemlőhegyi italkészlet pótlására is jut belőle.
3as, kérlek, legalább egyszer ülj be az autóba, vagy a buszra és nézd meg közelről Felcsútat, majd Alcsútdobozt, a golfclubbot és ott lesz rögtön mellette Hatvanpuszta, majd amikor végigmész az oda vezető úton, gondolj rá, hogy ez egyedül egy darab Ferrari miatt lett felújjitva, mert a korábbi úton nem tudott az autó végigmenni. Hidd el nekem, hogy garantáltan más szinben fogod látni az ellenzéket ezután.
De ajánlom mindenkinek, aki teheti, majd, ha egyszer lesz benzin, hogy nézze meg ezt a térséget, kisvasutastúl, gánti bányástúl, a bicskei vasútállomás fejlesztésén át, Hatvanpusztásig!
A fideszes képviselő gy jelentős része semmilyen adót nem fizet. Ők határontúli magyar szavazók, nincstelen, munkanélküli Róma szavazók, közmunkások és nyugdíjasok.
A fideszes szavazóktól az adó kb 5-10 -% -a jön.
Nem az adómból lett finanszírozva, hanem egy privát vállalkozás hasznából. Nagy különbség.
Ezekről az állítólagos offshore számlákról van valami konkrét adatod? Merthogy ugye épp a Fidesz vetett véget az offshore biznisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!