Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felemelnéd a kormány helyében...

Felemelnéd a kormány helyében az üzemanyag költségtérítést Januártól?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Más
24 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
400-420-ig levinném az ársapkát, ennyi igazán járna a népnek.
2022. dec. 4. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem, én már holnaptól!
2022. dec. 4. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Igazság szerint én ezt az egész utazási költségtérítés dolgot eltörölném, home office-ra kellene ösztönzni az embereket, illetve arra, hogy a közelben vállaljanak munkát. Ez tenne jót a környezetnek.
2022. dec. 4. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3.Azért egy áruszállítást vagy összeszerelést, esetleg főzést bonyolíts le otthonról...

Home office nem rossz, de ne legyünk szűk látókörűek, elvégre sok munka nem végezhető el otthonról.

Mondom ez úgy hogy HO pártú vagyok, de csak x munkakörben lehetséges.

Szóval a dolgot úgy mondanám, igen felemelnék, de csak annak akinek MUSZÁJ bejárnia. A többieknek már rég otthon kéne lennie állandóan, elvégre brutális költség egy irodaház felfűtése.

2022. dec. 4. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen, mert röhejes a jelenlegi mértéke. Ha ennyi marad, inkább töröljék el. Most úgy néz ki, mintha kapnánk valamit.
2022. dec. 6. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!