Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért utálják...

A Fideszesek miért utálják Franciaországot?

Figyelt kérdés

2022. dec. 4. 17:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
Azért utálják mert nem Le Pen van, most USA-t is utálják mert 2 éve beléjük nevelték hogy utálni kell, pedig nemrég még körbekefetyelték egymást😂 Mondjuk én mi nem a jelenlegi vezetés miatt kedvelünk-e egy országot vagy se, az adott politikussal nem értünk egyet ok, dehogy úszítani a nemzet ellen ultra gáz, de ti tudjátok
2022. dec. 4. 18:19
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem utálom őket sem meg mást sem.
2022. dec. 4. 18:41
 13/29 anonim ***** válasza:
55%
*lefetyel
2022. dec. 4. 18:48
 14/29 anonim ***** válasza:
26%
Ők mit nem utálnak a fideszen kívül? Április óta tudom, hogy mindent és mindenkit utálnak ami nem ők
2022. dec. 4. 18:49
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Miért szeressem??

Na sorold.

.

2022. dec. 4. 19:09
 16/29 anonim ***** válasza:
57%

“Miért szeressem??

Na sorold.”

A kipcsakokat, Irániakat, oroszokat, Észak-koreát miért szeretitek? Mert illiberálisok és nyugatellenesek mint ti(

2022. dec. 4. 19:50
 17/29 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"kipcsakokat"

Őket azért mert rokonok.

"Irániakat,"

Amit a mandineren és az origon olvastam ez nem nagyon eset le. Neked miből jött ez le?

"oroszokat"

Félre értésben élsz. Itt igazából az ukrán gyülöletről van szó. Ha Voldemort seregei rohanták volna le, akkor olyanokat olvashatnál hogy mennyi közös értékrend van köztünk és a halálfalók közt, PL. Hogy nem akarunk különbőző rasszokkal keverdni.

"Észak-koreát "

Oké ezt már igy bemondásra elhiszem, de azért érdekelne hogy ez honnan van?

2022. dec. 4. 20:06
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
En francais, s'il vous plait.
2022. dec. 4. 20:18
 19/29 anonim ***** válasza:

Az agyatlan libbantakat utálják, akik debil kérdéseket tesznek fel.

Macron folyamatosan érdekes megjegyzéseket tesz, sorra idézi a kormány ezeket....te barom, ha nem csak a liberó marhaságokat néznéd, nem tennél fel idióta ratyista kérdéseket.

2022. dec. 4. 20:49
 20/29 A kérdező kommentje:
#19 Te jobban liberális vagy, ha tudod egyáltalán hogy mi az. Nem én vagyok az SZDSZ ifjúságiszervezetének a hívője.
2022. dec. 4. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!