Ha eltörli a kormány a benzin ársapkát, akkor is ugyanennyit fogsz autózni, mint most?
"kényelmi privát autózásra gondoltam, amit saját zsebből fizet az ember, nem tudja beépíteni az áraiba" - attól, hogy munkába megyek vele, még nem lesz nagyobb a fizetésem, ha többet kell költenem benzinre. Ami a nem munka célú utakat illeti, azokat sem csökkentem, eddig sem azért jártam autóval sehova, hogy "csak autózgassak" meg égessem a benzint.
Télen munkán kívül szinte sehova nem megyek (bevásárlást meg hasonló elintéznivalókat megoldom munkából jövet vagy a szabadnapomon teszek egy olyan kört, ahol kis távolságon belül sokmindent intézek egyszerre)
Nyáron többet megyek, de ettől még le fogok menni a telekre, meg fogom látogatni az ismerősöket, elmegyek nyaralni stb.
Az sokkal nagyobb baj, hogy nem tudom, meg fogom-e tudni tankolni bármivel is holnapután a kocsit. (Fél tankom van jelenleg, tegnap hazafelé 4 helyen próbálkoztam, sehol sem volt semmi. Még egy esélyem van, ami tegnap nem esett útba, ha ott sem lesz, jövő héten kénytelen leszek szólni a főnökömnek, hogy nem tudok bemenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!