Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha eltörli a kormány a benzin...

Ha eltörli a kormány a benzin ársapkát, akkor is ugyanennyit fogsz autózni, mint most?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Már csak 640 Ft lenne piaci áron a benzin, azért ez nem olyan vész. Amikor úgy tűnt hogy lassan az 1000 Ft-ot súrolja az már érezhető lett volna, de így nekem személy szerint havi 8e Ft plusz kiadás lenne piaci áron tankolni. Emiatt nem változtatnék a használati szokásaimon.
2022. dec. 5. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan annyit autoznanak a legtobben. Ha 1 tank benzint hasznalsz el havonta akkor az kb 8-9 ezer forintot tobletet jelentene ha piaci aron tankolnal. Ez azert nem olyan veszes. Aki szerint igen, az kevesebbet autozik, sot szerintem anyagilag nem is engedheti meg maganak hogy autoval jarjon.
2022. dec. 6. 03:19
 13/13 anonim ***** válasza:

"kényelmi privát autózásra gondoltam, amit saját zsebből fizet az ember, nem tudja beépíteni az áraiba" - attól, hogy munkába megyek vele, még nem lesz nagyobb a fizetésem, ha többet kell költenem benzinre. Ami a nem munka célú utakat illeti, azokat sem csökkentem, eddig sem azért jártam autóval sehova, hogy "csak autózgassak" meg égessem a benzint.

Télen munkán kívül szinte sehova nem megyek (bevásárlást meg hasonló elintéznivalókat megoldom munkából jövet vagy a szabadnapomon teszek egy olyan kört, ahol kis távolságon belül sokmindent intézek egyszerre)

Nyáron többet megyek, de ettől még le fogok menni a telekre, meg fogom látogatni az ismerősöket, elmegyek nyaralni stb.

Az sokkal nagyobb baj, hogy nem tudom, meg fogom-e tudni tankolni bármivel is holnapután a kocsit. (Fél tankom van jelenleg, tegnap hazafelé 4 helyen próbálkoztam, sehol sem volt semmi. Még egy esélyem van, ami tegnap nem esett útba, ha ott sem lesz, jövő héten kénytelen leszek szólni a főnökömnek, hogy nem tudok bemenni.)

2022. dec. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!