Ellenzékiek, hogy tetszett a DK tv? Nagyon nagy csapás ez Orbánra?
https://www.youtube.com/watch?v=somL3O3cOYE
Tartalom röviden:
- Orbán lop
- ORBÁN LOP
- Miért nem értik a magyarok, hogy O.R.B.Á.N. L.O.P.???
"ellenzékiként nem érzem hogy engem akarnának ezzel megszólítani"
Tudom nehezen fér a kis fidder szektás agyadba, de nem minden ellenzéki, sőt egy nagy részük nem DK-s.
Miért TV egy youtube csatorna? Mi ez a hazugság már megint? Mégis most kit is vertek át? Beharangoznak egy TV csatornát és egy youtube csatornát csinálnak?
Így bízzon bennük az ember, de komolyan. Vicc kategória. Még egy ilyen dolog kapcsán is "átverve" érzem magam. Lehet, hogy viccesnek tűnik, hogy ezen húzom fel magam, de szerintem jogosan. Ne hazudjunk már egy youtube csatornát tv-nek, könyörgöm!
Én inkább azt mondanám, hogy első próbálkozásra megteszi.
Egynapos stream 42 ezres nézőszámmal bőven veri a közpénzzel kitömött PS, Megafon, meg hasonló vackok több hónapos nézőszámát.
Aztán majd meglátjuk. Egyelőre nem volt hangulatom egy 55 perces videót végigszenvedni.
Amiről kb egy napon belül derült ki, hogy nem lepletzett le semmit, csak a nemzeth Petőfi imitátora azt hitte nagy halat fogott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!