ℹ️Itthon tüntetgetnek a nagy jólétben, miközben Nyugaton lámpafénynél vacsoráznak állateledelt?
Apósom most hívta fel a figyelmemet. Azért elég fura, hogy itthon sokan már nem tudják mit csináljanak a nagy jólétben, a tanárok pl. sokadik béremelésük után is Orbán ellen tüntetnek miközben Gyurcsányék szavazták le a pedagógusok béremelését!! Ez azért fura, a választók el is mondták a veleményüket az urnáknál.
Amíg itthon minden elérhető és Orbán Viktor havi 187 ezer forint támogatást ad Németh Szilárddal a magyar családoknak, Nyugaton már gyertyafénynél vacsoráznak állateledelt és sötétben alszanak.
Most akkor mit is akarnak a pedagógusok tulajdonképpen? Gondolom nem állateledelre vágynak gyertya mellett..
Apósomnak igaza lehet?
Nem értem mi a probléma.
A gyertyafény hangulatos.
Az állatkaját még nem próbáltam. De a cicák úgy zabálják hogy még azt is elfelejtik hogy én vagyok a legnagyobb ellenségük.
A kutyák konkrétan összehányják magukat úgy zabálják.
Biztos finom lehet.
Így, így, le is szaladtam gyorsan, hogy még vegyek egy kis kutyatápot, mert már csak száraz van itthon és már a csapból is alig folyik a vízünk itt Nyugaton. Sajnos, hogy lássuk a meccseket kocsmába kell járnunk petróleum lámpával. Szerencsére itt azért nem fagyunk meg délen, már szánjuk bánjuk, hogy eljöttünk otthonról, mert nagyon hiányzik az a 183.000 forint, de a gyerek iskolája miatt maradnunk kell és nehéz a tengerpartot is itt hagyni.
Eddig az irónia - szerintem inkább utazzál és láss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!