Mi a frászkarika van ebben az országban? A fideszes oldalakon több 100 an szapulják a tanárokat, hogy sztrájkolnak vagy engedetlenkednek, ha meg leírod alá, hogy 205 ezret keres egy kezdő tanár, akkor több tucatnyian leírják alá, hogy ő annak örülne.
Most hogy a fidesz van hatalmon akkor rekord magas az alapkamat, egy kiló sajt 6000 ft, 1 euró 410, és a hatalmas jó létbe ársapkákat kellett bevezetni.
Gyurcsány idejében legaláb meg lehetett élni...
Azért, hogy tudjam igazat mond-e, vagy csak hergelő hazugság (szokás szerint). A Holdról nem kell kép, anélkül is tudom, hogy éjszaka van, és még úgy is tudom, ha újhold van, vagy borult az ég. Nem mintha bármit is bizonyítana, nappal is tudok képet küldeni a Holdról.
Fideszes vagyok, de én ugyanúgy jól fogok élni, ha már nem a Fidesz lesz lesz a kormányon. Hacsak nem a toleráns baloldal kinyomozza, hogy kik a fideszesek és gulágokba zártok minket, aztán tapsoltok hogy végre semmi nem veszélyezteti a demokráciát.
A Párbeszéd ideje lejárt, ez igaz, az MSZP-vel, LMP-vel, Jobbikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!