Egyetértesz vele . ?
Az egységes tankönyvet támogatom, de nem O1G elképzelései alapján.
Hogy képzeli az a szemétláda, hogy a nyolcadikosok történelem-tankönyvébe beleteszi GYURCSÁNYT, és a saját történelmi verzióját nyomja?
De persze az azt megelőző, '98-2002-es ORBÁN-kormány áldatlan tevékenységeiről egy qrva szó sem esik!
“
Hogy képzeli az a szemétláda, hogy a nyolcadikosok történelem-tankönyvébe beleteszi GYURCSÁNYT, és a saját történelmi verzióját nyomja?”
Benne van? Most néztem én nem találtam… Ukrajna háború viszont benne van…
Itt egy okos fideszes beszél...és nem mond buta dolgokat. A kérdéssel a video legeleje foglalkozik.
#12-nek:
Akkor nem tudom te mit néztél, mert én a 7.-es lányom, 8-os barátnőjének a történelem-könyvét.
A lányom tudja hogy DK-párttag vagyok, és röhögve mutatta meg nekem a barátnője könyvét, hogy "benne van a Gyurcsány".
07:38
Megvan. 😂 Ez gáz… De ez van ez kell az országnak, ha a Fidesznek és Mi Hazánknak ez kell…
A történelemmel az a helyzet, hogy időben el kell távolodni valamelyest egy kortól ahhoz, tanítani érdemes következtetéseket lehessen levonni.
10-20 év az még nem történelem. Majd úgy 40-50 év múlva már az lesz.
#16-nak:
Vagy ne legyen benne aktív politikusról szó, vagy ne csak egyről hanem mindegyikről adjon objektív tájékoztatást, tények alapján.
De itt az történt, hogy a FIDSZ-történelem "patás-ördöge" került csak bele, egy komoly idő-ugrás segítségével.
Ha eljutottak 2006-ig, akkor hogy-hogy nem került bele az időrendbe ORBÁN, és TORGYÁN?
Tudom, ők nem is léteztek.
Ismét #16-nak:
Ez nem történelem, hanem fidesz-propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!