Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz vele . ?

Egyetértesz vele . ?

Figyelt kérdés
Egyetértesz hogy az állami iskolákban nincs szabad tankönvválasztás ?
2022. dec. 2. 07:57
1 2 3
 11/24 DK-s ***** válasza:
39%

Az egységes tankönyvet támogatom, de nem O1G elképzelései alapján.

Hogy képzeli az a szemétláda, hogy a nyolcadikosok történelem-tankönyvébe beleteszi GYURCSÁNYT, és a saját történelmi verzióját nyomja?

De persze az azt megelőző, '98-2002-es ORBÁN-kormány áldatlan tevékenységeiről egy qrva szó sem esik!

2022. dec. 2. 08:21
 12/24 A kérdező kommentje:

Hogy képzeli az a szemétláda, hogy a nyolcadikosok történelem-tankönyvébe beleteszi GYURCSÁNYT, és a saját történelmi verzióját nyomja?”

Benne van? Most néztem én nem találtam… Ukrajna háború viszont benne van…

2022. dec. 2. 08:24
 13/24 anonim ***** válasza:

Itt egy okos fideszes beszél...és nem mond buta dolgokat. A kérdéssel a video legeleje foglalkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=dY22wh3pAJg&t=20s

2022. dec. 2. 08:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Most már mindegy. Annak idején volt egy kis tankönyvkiadóm. Becsülettel megéltünk belőle, jó szakemberekkel dolgoztunk együtt. Aztán jött a tankönyvállamosítás és egyik napról a másikra elveszett minden, amiért addig dolgoztunk. A jó tananyagok, a szakemberek, minden ment a levesbe. A cég csődbe ment én munknélküli lettem, bár járulékot nem kaphattam, mert enyém volt a cég. A tanár kollégák meg sajnálkoztak, hogy sz.rt kell venniük, ezért inkább nem is vettek sok helyen tankönyvet. Azóta annyi idő telt el, hogy ezt már nem lehet visszahozni, mindent nulláról kellene újrakezdeni. Olyan óriási károk keletkeztek, amelyek csak sok-sok év munkájával építhetők vissza. Csak kérdés, hogy lenne-e valaki, mert azért senki sem fog dolgozni, hogy aztán megint elvegyenek mindent, hogy pár haver jól járjon, miközben az oktatás színvonala a béka hátsója alá csúszott.
2022. dec. 2. 08:38
 15/24 DK-s ***** válasza:

#12-nek:

Akkor nem tudom te mit néztél, mert én a 7.-es lányom, 8-os barátnőjének a történelem-könyvét.

A lányom tudja hogy DK-párttag vagyok, és röhögve mutatta meg nekem a barátnője könyvét, hogy "benne van a Gyurcsány".

2022. dec. 2. 08:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnének benne a jelenlegi politikusok? Az elmúlt 20-30 évben őket láttuk. A történelem nem állt nem a világháborúnál meg a szovjeteknél.
2022. dec. 2. 08:44
 17/24 A kérdező kommentje:

07:38

Megvan. 😂 Ez gáz… De ez van ez kell az országnak, ha a Fidesznek és Mi Hazánknak ez kell…

2022. dec. 2. 08:48
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

A történelemmel az a helyzet, hogy időben el kell távolodni valamelyest egy kortól ahhoz, tanítani érdemes következtetéseket lehessen levonni.

10-20 év az még nem történelem. Majd úgy 40-50 év múlva már az lesz.

2022. dec. 2. 08:49
 19/24 DK-s ***** válasza:
50%

#16-nak:

Vagy ne legyen benne aktív politikusról szó, vagy ne csak egyről hanem mindegyikről adjon objektív tájékoztatást, tények alapján.

De itt az történt, hogy a FIDSZ-történelem "patás-ördöge" került csak bele, egy komoly idő-ugrás segítségével.

Ha eljutottak 2006-ig, akkor hogy-hogy nem került bele az időrendbe ORBÁN, és TORGYÁN?

Tudom, ők nem is léteztek.

2022. dec. 2. 08:53
 20/24 DK-s ***** válasza:

Ismét #16-nak:

Ez nem történelem, hanem fidesz-propaganda.

2022. dec. 2. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!