Más is úgy látja, hogy a válság alig érezhető?
Akár hová megyek, dugig van minden emberrel, a sorok tele, kosarak tele, mozi, színház, wellness stb...
Autó autó hátán.
Hát, ha a Rózsadombon laknék és a felső tízezerbe tartoznék, akkor biztosan én is így látnám.
Ennél én többet tapasztalok a vilagból ezért kijelenthetem, hogy iszonyatosan megviseli az embereket a válság, rengetegen fognak éhenhalni és megfagyni.
Én alapvetően ugyanígy látom...nezhetem a kollégákat, a baráti, ismerősi körömet, vagy éppen a családot, rokonokat.
Senki sem milliárdos, stb, akit ismerek, és egyáltalán nem látok életszínvonal visszaesést!!
Én kereskedelemmel foglalkozok és nagyon durván érezhető, hogy az emberek nem tudnak/mernek/akarnak költeni. Nyilván mindig van akinek nem számít.
Lehet embereket látni vásárolni, persze munkaidő után főleg élelmiszert venni fog mindenki, valamit, valamennyit és azok az emberek ott lesznek a boltokban és ha a munkája miatt vagy más végett kocsival jár, hát autók is lesznek a parkolóban. Bizonyos időpontokban sokan is akár.
Azt viszont nem látod, hogy akik eddig kijöttek a fizetésükből azoknak most emelkedett egy pár ezerrel az egyik költség, a másik megint párral, egy kis villanyszámla emelkedés, egy kis fűtés emelkedés, csak tönkre ne menjen semmi a háztartásban, mert a hónap végére meg üres a bankszámla. Gyerekünk a bölcsibe pl. havi 35ezer forintért eszik napi egy zsömlének megfelelő ételt... kb. fél év alatt oda jutottunk, hogy felét se éri a havi keresetünk és nem fogják a duplájára emelni.
"Gyerekünk a bölcsibe pl. havi 35ezer forintért eszik napi egy zsömlének megfelelő ételt"
Mesélj hol van ez?
Mert a fiam az oviban napi 3 étkezést kap 15000ért, és nem esznek szart.
18, igen jólét.
Eddig le se szarták az emberek a cukrot meg a lisztet, most hogy OCCSÓ, rohan a sok proli megvenni, mert be kell spejzoooolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!