Ezek szerint a lopás és a gyűlölködés nálunk nemzeti dolog.
2022. nov. 30. 14:29
12/26 anonim válasza:
#6 Biztos boldog vagy most. Nyugtasson a tudat, hogy a fanyalgok nagyrésze nyugaton szenved a fagyban, nélkülözésben és reménykedik a rendszer bukásán. Tudjuk, hogy nem jön már el, mert a boldog rabszolgák hada fenntartja, de reménykedni csak szabad, nem?
2022. nov. 30. 14:30
13/26 anonim válasza:
Sajátos hibrid rendszert csinált az biztos, amelyben a haverjai sajátosan gazdagodnak.
2022. nov. 30. 14:31
14/26 anonim válasza:
Mindegy, hogy egyetértek-e vele, úgyis azt csinálja, amit akar.
Szégyellem, hogy valaha a Fideszre szavaztam és még én védtem őket mások előtt.
2022. nov. 30. 14:31
15/26 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy április 3-án itt voltam és azt mondtam, hogy nézzük majd meg, mi lesz a télen - bár ne lett volna igazam...
2022. nov. 30. 14:32
16/26 anonim válasza:
Igen. Hogy mennyire sajátos, az már egy más kérdés. De legalább nincs benne gender meg LMBT elmebaj.
2022. nov. 30. 14:36
17/26 anonim válasza:
16: van benne viszont lopás, korrupció, urambátyám-rendszer, tényleg sokkal jobb
2022. nov. 30. 14:46
18/26 anonim válasza:
#16 Szájer és Kaleta nem értene veled egyet.
2022. nov. 30. 14:50
19/26 anonim válasza:
17 A rekord inflációt és ingatlanár emelkedést kihagytad de a lényeg hogy nincsenek átműtött óvodások:)))
Bazz nem tudom honnan jön ez a rengeteg elmebajos aki ezeket a faxságokat beveszi🤡🤡
Esze semmi fogd meg jól:) Meg az árstop is sokat ér ám:) Ha nem volna ki tudja mi lenne...Tán elfogadható árak?Nem tudhatjuk mert nem próbáltuk:DDD
2022. nov. 30. 14:50
20/26 anonim válasza:
Igen tényleg egy sajátos nemzetietlen utat választott, rekorder inflációval. Az más kérdés hogy mindenre rá aggatják azt hogy nemzeti amit csinálnak...
Igen sajnos szégyen Magyarország.
Sajnálom hogy 2004-től 2010-ig a fideszre szavaztam, és 2010-ben elhittem hogy gyurcsánynál rosszabb nem jöhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!