Az valóban igaz,hogy sokkal több pert vesztettek jobboldalon,mint baloldalon,de akkor is a cikkeik nagyrésze igaz.Ha tényleg átakarja látni valaki,hogy mi zajlik a világban,annak mindkét oldalról olvasnia kell cikekket.
2022. nov. 30. 12:33
12/24 anonim válasza:
#11 Hagy rájuk! Aki odafigyel az tudja, hogy a pert nem azért vesztik el mert hazugság amit leírtak, hanem mert valamibe bele lehetett kötni.
Nekik ennyi maradt, hogy " sokkal több pert vesztett a jobboldali média".
Nekünk meg maradt, hogy sokkal több választást nyert a jobboldal.
Nekem jó így. :)
2022. nov. 30. 12:37
13/24 anonim válasza:
#11 én rá szoktam origós, pesti srácokos, mandíneres cikkekre is kattintani de már a hangvételükben érezni lehet az objektivitás hiányát, illetve a megfogalmazásban pedig azt, hogy egyszerűbb, pont mint a réteg amit megcéloznak vele (a Blikk szokott eszembe jutni ilyenkor mindig, ott is elég primitíven és szenzációhajhász módon fogalmaznak, csak az bulvárlap).
2022. nov. 30. 12:45
14/24 anonim válasza:
#12 ha neked jó az, ami az országban folyik akkor az vagy nagyon szomorú, vagy a bödön közelében vagy :)
2022. nov. 30. 12:46
15/24 anonim válasza:
"a pert nem azért vesztik el mert hazugság amit leírtak"
"Az ítéletek szerint a Metropol és az Origo valótlanul állította, hogy Mártha Imre ellen korábban büntetőeljárás volt folyamatban. Megállapították azt is, hogy a Metropol és az Origo által nyilvánosságra hozott egyes fotók eredetijein a lapok által közzétett változatokkal ellentétben „home office” felirat nem volt. Azaz a Metropol és az Origo manipulált képeket közölt. Erre egyébként még az ítélet megszületése után is sor került.
Az ítéletek közül több kitér arra is, hogy a lapok valótlanul állították, hogy Mártha munkaidőben posztolt szabadidős fotókat, valamint arra, hogy a lapok valótlan tényeket közöltek vagyoni helyzetével kapcsolatban is. Az az állításuk is valótlan, hogy magánnyomozót fogadott fel, hogy kiderítse, ki juttatta el a privát képeit a sajtónak."
#13Tudod valamennyire egyetértek,hiszen lehet érezni,hogy valamit sugallni akarnak az ő cikkeik is,de olyan cikket nem lehet írni ami semmit se sugall.Az is sugall valamit,ha pártoktól,vallásoktól független írnak valamit.Az is csak egy szemszögből mutatja be a valóságot.Ezt is érdemes megvizsgálni,mert nagyon érdekes,de ez sem mutatja be a teljes valóságot.Szóval ha így nézzük objektívek a jobboldali médiumok,mert nem mondtak semmi olyat ami nem igaz,mégha sugalltak is valamit.Én őszintén azt gondolom,hogy a konzervatív és liberális média,a konzervatív és liberális emberek,Kelet és Nyugat mind csodálatosak és mindtől tanulhatunk valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!