Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ATV is most már Fideszes...

Az ATV is most már Fideszes médium lett?

Figyelt kérdés

Az, hogy meghívnak jobboldali riporterek nekem még okés, de a prostisrácoknál azért húztam a szemöldököm. Most viszont egy igencsak vitatható anyagot hoztak le Oroszországról:

[link]

2022. nov. 30. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még nem tudni
14 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mintha Németh Sándorral az élén, eddig nem az lett volna!

Senkinek sem tűnt fel, hogy ők az egyetlen "ellenzéki média", ahová vezető fideszes k@cs@g@k rendszeresen bejárnak?

2022. nov. 30. 10:44
 2/17 A kérdező kommentje:
1: hát, eddig legalább jól leplezték, hogy Németh Sanyibának komoly érdeke fűződik a kormányközeliséghez. Nekem a fideszes interjúalanyokkal sincs bajom, mert minden oldalt meg kell kérdezni, de már most kezdik elveszíteni az objektivitás látszatát.
2022. nov. 30. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Mégis mit lehet vitatni az oroszországi riporton? Hogy mégse olyan ízű a fagyi? Nem csak oroszgyűlölő propagandát kell leadni a sajtóban, meg kell mutatni a valóságot is.
2022. nov. 30. 10:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

3as, pl, azt, hogy az utcáról bemondja, hogy van gáz dögivel és a lakásokban 24-25 fokok vannak. Vagy, hogy mennyire jelen vannak a boltok és mennyire tömve vannak árúval, csak arról nem beszél, hogy még a képen is látszik, hogy pang az ürességtől a pláza.

Vagy, hogy milyen hideg van, miközben egyik képen még kabátban van, utána már pálmafák mellett beszél. Én tudom, hogy Moszkva és Szocsi volt a két célpont, de, nem mindenki gondolatolvasó.

Ennyi erővel bemehetett volna akármelyik lakásba egy hőmérővel, de igy annyira hiteles ez a riport, mint a félkatonai szervezet anyagai.

2022. nov. 30. 10:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett, elég régóta az. Keressél vissza, mikortól lódult meg náluk a hirdetések mennyisége, ki a tulaj. A fidesznek, olyan gőz leeresztő szelep, elég kicsi, had beszéljenek ott az ellenzéki pár nyugdíjasnak. A fórum betelefonálókból látni, jellemzően kik a nézői.
2022. nov. 30. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
4: Miért engedne bárki csak úgy egy tévéstábot az otthonába? Ha meg le van beszélve, úgyis azt mondanád, hogy meg van rendezve, és csak ott van fűtés.
2022. nov. 30. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
3: nem feltétlenül csak az ennivalóról kellett volna beszélni, hiszen abból az oroszok önellátóak, hanem hogy tech vonalon hogyan érződik, milyen autót, mobilt, stb. tudnak venni, műszaki szempontból nem önellátóak
2022. nov. 30. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:
1%

Szerintem kellene egy ellenzéki testület, akik döntenének ki újságíró, ki nem, ki milyen oldali, ki hova hívható meg. Ez a kedvenc játékotok.

Amúgy amikor a nyugatifény nevű szennyportál "újságírója" kocog be, akkor senki nem háborodik fel. De fura.

2022. nov. 30. 10:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ATV-n azért az ellenzék is eléggé teret kap, leginkább a politikai tévék közül, nem fullos fideszpropaganda.

Németh Sanya tudja, hogy ha a többi alja fideszlakáj tévéhez lenne hasonló, akkor bezuhanna a nézettsége, hiszen miért néznék nála ugyanazt, amit a hírtv és a többi propagandamédium nyom.

2022. nov. 30. 10:55
 10/17 A kérdező kommentje:

3: ez nem arról szó, hogy én mit akarok hallani.

Ha megnézed a riportot, tökéletesen egyoldalú, minden szép és minden jó a csodálatos Oroszországban. Még ha nem is értesz a politikához, akkor is feltűnik, hogy valamit itt mintha el akarnának fedni.

Másfelől, nem kell sok józan ész ahhoz, hogy belásd, hogy egy kiutazással, városi körsétával nem állapítható meg, hogy hatnak-e a szankciók vagy sem. Ezeknek sokkal hosszabb távú gazdasági hatásuk van, nem fog azonnal érződni a hétköznapi ember életén.

Ez pont olyan, mintha hozzánk utazna valaki, megkóstolná a fagyit és azt mondaná, hogy itt minden szép és minden jó a brutális infláció ellenére, semmit nem éreznek belőle a magyarok. Holott neked meg jön a havi csekk a brutális számlákkal meg fizetheted a megdrágult élelmiszert.

2022. nov. 30. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!