Az ATV is most már Fideszes médium lett?
Az, hogy meghívnak jobboldali riporterek nekem még okés, de a prostisrácoknál azért húztam a szemöldököm. Most viszont egy igencsak vitatható anyagot hoztak le Oroszországról:
Mintha Németh Sándorral az élén, eddig nem az lett volna!
Senkinek sem tűnt fel, hogy ők az egyetlen "ellenzéki média", ahová vezető fideszes k@cs@g@k rendszeresen bejárnak?
3as, pl, azt, hogy az utcáról bemondja, hogy van gáz dögivel és a lakásokban 24-25 fokok vannak. Vagy, hogy mennyire jelen vannak a boltok és mennyire tömve vannak árúval, csak arról nem beszél, hogy még a képen is látszik, hogy pang az ürességtől a pláza.
Vagy, hogy milyen hideg van, miközben egyik képen még kabátban van, utána már pálmafák mellett beszél. Én tudom, hogy Moszkva és Szocsi volt a két célpont, de, nem mindenki gondolatolvasó.
Ennyi erővel bemehetett volna akármelyik lakásba egy hőmérővel, de igy annyira hiteles ez a riport, mint a félkatonai szervezet anyagai.
Szerintem kellene egy ellenzéki testület, akik döntenének ki újságíró, ki nem, ki milyen oldali, ki hova hívható meg. Ez a kedvenc játékotok.
Amúgy amikor a nyugatifény nevű szennyportál "újságírója" kocog be, akkor senki nem háborodik fel. De fura.
Az ATV-n azért az ellenzék is eléggé teret kap, leginkább a politikai tévék közül, nem fullos fideszpropaganda.
Németh Sanya tudja, hogy ha a többi alja fideszlakáj tévéhez lenne hasonló, akkor bezuhanna a nézettsége, hiszen miért néznék nála ugyanazt, amit a hírtv és a többi propagandamédium nyom.
3: ez nem arról szó, hogy én mit akarok hallani.
Ha megnézed a riportot, tökéletesen egyoldalú, minden szép és minden jó a csodálatos Oroszországban. Még ha nem is értesz a politikához, akkor is feltűnik, hogy valamit itt mintha el akarnának fedni.
Másfelől, nem kell sok józan ész ahhoz, hogy belásd, hogy egy kiutazással, városi körsétával nem állapítható meg, hogy hatnak-e a szankciók vagy sem. Ezeknek sokkal hosszabb távú gazdasági hatásuk van, nem fog azonnal érződni a hétköznapi ember életén.
Ez pont olyan, mintha hozzánk utazna valaki, megkóstolná a fagyit és azt mondaná, hogy itt minden szép és minden jó a brutális infláció ellenére, semmit nem éreznek belőle a magyarok. Holott neked meg jön a havi csekk a brutális számlákkal meg fizetheted a megdrágult élelmiszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!