Rosszabbul állunk mint az az ország ahol háború van?
Ma reggel már pest mellett se volt benzin egy kúton se, infláció az egekben, minden rohadt drága, a középületekben 16 fok, a gyerekek pokrócot visznek magukkal az iskolába ahol egy tanár 3 tantárgyat tanít, ráadásul otthon is spórolni kell és alig fűteni.
Ilyen jól teljesít a magyar kormány, erre szavaztatok áprilisban? Ők tudnak jól válságot kezelni?
Igen, 1# Lendvai utca köszönjük, most kezd a fagyi visszanyalni 14 év folyamatos lopás után, köszönjük.
Ne aggódj Budapesten sincs minden kútnál üzemanyag. Illetve ha találtál okmány irodát, ahol legalább kabátban ülnek az jó, mivel többet bezártak.
Sajnos ez innen még csak rosszabb lesz.
Gyerekem gimnáziumának 16 tanár ment el nyolc jött. Szerinted mi az eredmény?!
Sajnos a Fidesz még mindig a siker propagandát tolja , csak most már jön szembe a valóság.
Igen. És még rakéták állnak ki a házfalakból, hullák szanaszét, államadósság 1000 milliárd dollár, stb.
Érdekes, én se láttam semmi hasonlót, amit írtál.
Mert a fideszes én csak néznek, de nem látnak!!!!
Ha Dunakeszin laksz, akkor csak pár km-t kellene bejönnöd Pestre, és tudnál is tankolni. Én a 13-ban lakom, és eddig sehol sem volt semmi gondom a kutakon. Nálunk a gyerekeknél az iskolában és az óvodában is jó meleg van.
Szóval nem kell kamuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!