Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártokra szavaztatok...

Melyik pártokra szavaztatok az elmúlt években?

Figyelt kérdés
Mondjuk 2006-tól

2022. nov. 29. 22:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
22%
#20: Jó, de azt még meg tudom érteni, ha valaki más ellenzékire szavaz, bár nem értek egyet vele. De erre a hülye debil MZP-re, aki amerikai pénzt fogadott el a kampányára, hülyeségeket beszélt, és lehúzta a vécén az összefogást? Nem sok esze van, aki erre a nárcisztikus pöcsre képes szavazni.
2022. nov. 30. 19:18
 22/34 anonim ***** válasza:
80%

Szavazz Orbánra, aki Le Pen kampányához adott 4 milliárdot - szerencsére feleslegesen!

Abból a pénzből sem látunk vissza egy fillért sem!

Ilyen a te haverod...

2022. nov. 30. 19:24
 23/34 anonim ***** válasza:
80%
Én is MZP pártjára szeretnék szavazni majd 2026-ban. -Remélem lesz pártja. Ha meg nem, akkor a Momentumra, csak nehogy bedarálja őket a DK. 14-es voltam.
2022. nov. 30. 19:26
 24/34 A kérdező kommentje:

#21 "hülyeségeket beszélt"

ajánlom neked ezt a videót:

[link]

Emellett, ha érdekel MZP valódi személye, nézd meg ezt az interjút:

[link]

Egyébként az amerikai pénzekkel kapcsolatban a Fidesz nagyot blöfföl. Elsősorban az zavar hogy úgy tesznek mintha ez így hirtelen derült volna ki, pedig már a választások előtt sem titkolták soha hogy kapnak támogatást szervezetektől és magánszemélyektől. A Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt így semmi fajta törvénytelenség nincs ebbe. Hazaárulás meg pláne nem.

Az a hazaárulás amit a Fidesz csinál.

Amúgy MZP és az ellenzék tisztességgel becsülettel elszámolt a kampánypénzekkel.

Nevetségesnek tartom ahogy a Fidesz választási csalásokról beszél, Ők akik ellenzéki szavazatlapokat ÉGETTEK [link] és (a fent belinkelt videó bizonyítja) széthazudták a kampányt. Na ez valóban választási csalás.

2022. nov. 30. 19:41
 25/34 anonim ***** válasza:
86%

"Nem sok esze van, aki erre a nárcisztikus pöcsre képes szavazni."

Nahát ilyen kijelentésekkel értelemről ne nagyon papolj. Amúgy nem tudom miért tartjátok MZP-t nárcisztikusnak. Tudjátok egyáltalán mit jelent a szó? Nekem az apám Nárcisztikus volt. Utcára került, mert mindkét felesége kirúgta, dolgozni már nem tudott mert az alkohollal teljesen tönkretette az egészségét. Az ő apja a nagyapám ennek ellenére még is segített neki sokat, de őt is többször átverte, ahogy a család többi tagját is. Végül mindenki elhagyta, hajléktalan lett és olyanokat mondogat a mai napig "hát itt mindenki meghülyült". NA EZ nárcisztikus személyiség. Ezzel szemben MZP többször elismerte hogy HIBÁZOTT vagy TÉVEDETT a kampány alatt. Ilyet egy nárcisszizmus zavarral küzködő ember nem mondd.

Érdekes sokszor a gondolkodásotok. :D

2022. nov. 30. 20:30
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
#25: Dehogynem mond, csak nem gondolja komolyan. Márki-Zay tipikus nárcisztikus személyiség. Hiába mondták neki, hogy ne nyilatkozzon állandóan, mégis megtette. Az esélyesebb Karácsonyt is félreállította, hogy ő legyen Dobrev ellen, mert ő akart lenni a befutó. A DK-t is a háttérben maradásra kérte, mert ő akart lenni a középpontban.
2022. nov. 30. 20:34
 27/34 anonim ***** válasza:
96%

"Hiába mondták neki, hogy ne nyilatkozzon állandóan, mégis megtette. "

Az maximum önfejűség, NEM nárcisszizmus. Egyébként én pont azt tartottam benne pozitívumnak hogy mindenhova ment beszélni ahová csak lehetett. Volt benne energia és akarat. Most az hogy a Fidesz média ezekből kivesz 1 pont megkérdőjelezhető mondatot, az nem őt minősíti. Ahogy az sem, ahogy a fideszesek megnyilvánultak az utcán előtte.(saját szememmel tapasztaltam.)

A te logikad alapján akkor Orbán Viktor is nárcisztikus. Ő mikor ismerte be hogy hibázott?? Vagy hogy tévedett??? Szerintem mióta miniszterelnöki pozícióban van SOHA. Már a kezdetektől fogva messiást játszik, aki az egész EU-t meg akarja reformálni. Rögeszmésen háborúzik a fél világgal és megvan róla győződve hogy itt ő a megváltó, viszont ha kap egy kritikus kijelentést brüsszelben akkor már megy a "HUXIT"-ozás, meg a "fake news". Őt inkább tartanám nárcisztikusnak mint MZP-t.

2022. nov. 30. 21:06
 28/34 anonim ***** válasza:
96%

"Hiába mondták neki, hogy ne nyilatkozzon állandóan, mégis megtette"

Mit tegyen miniszterelnök-jelöltként? Teljesen természetes hogy el akarta mondani a terveit, nézeteit, vízióját. vagy üljön csendben kukaként és nézzen ki a fejéből? Attól majd jó miniszterelnök lesz? Jól tette hogy kommunikált a választókkal, kommunikáció nélkül nem lehet politizálni.

"Az esélyesebb Karácsonyt is félreállította"

Karácsony önszántából lépett vissza, miután bejelentette hogy nem fog visszalépni. Az ő céltalan össze-vissza bejelentéseihez nincs köze MZP-nek, főleg nem lesz tőle nárcisztikus :D

"A DK-t is a háttérben maradásra kérte"

Nem kérte a DK háttérben maradását soha sem. Egyedül Gyurcsány távolmaradását kérte, amit szerintem nem kell magyarázni. Dobrevvel viszont több közös kampányeseménye is volt, ahol együtt szólaltak fel, ahogy volt ilyen kampnyeseménye a többi párt vezetőivel is.

MZP legnagyobb hibája az őszintesége és jóindulata. Sajnos a politika nem az igazmondásról szól, a választókat pedig nem értelmiségiekként kell kezelni. Ha megtanul az igazság elérése érdekében hazudni, még lehet belőle jó politikus.

2022. nov. 30. 21:15
 29/34 anonim ***** válasza:
28%
#27: Orbánnak megvannak a céljai, amiért így viselkedik. Szerintem ő nem nárcisztikus személyiség, csak a céljaiért viselkedik úgy, ahogy. Márki-Zay viszont biztos vagyok benne, hogy nárcisztikus személyiség. Őneki az a fontos, hogy ő maga legyen a középpontban, ne a céljai, mint Orbánnál.
2022. nov. 30. 21:16
 30/34 anonim ***** válasza:
96%

#29 Én sem tartom Orbánt nárcisztikusnak, de előbb lesz az mint MZP.

"Márki-Zay viszont biztos vagyok benne hogy nárcisztikus személyiség." Vannak olyan fideszes szavazók akik meg biztosak benne hogy az ellenzék győzelme esetén már államcsőd meg kirugási hullám lenne, úgyhogy jól tükrözi mennyire lényegtelen ki mit gondol.

"ő maga legyen a középpontban, ne a céljai, mint Orbánnál."

Orbánnak elsősorban csak a zsebe van középpontban sajnos, a céljai másodlagosak.

2022. nov. 30. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!