Ha Karácsony állandóan amiatt szenved, hogy nincs pénze a fővárosnak, akkor az emberei mégis miből urizálnak?
Figyelt kérdés
Csak nem itt is a magas szintű szakmaiságot honorálják, mint Mártha Imre esetében?
2022. nov. 29. 12:40
11/14 anonim válasza:
Ilyen amikor fideszes tátott szájjal szalad a 🌳szerdőbe🤡🤣🤣
12/14 anonim válasza:
"Elvtárs, hiszen nem az van hogy a Fidesz nem lop? Lölő becsületesen él gázszerelésből olyan meg bármelyik átlag polgárral megeshet hogy lesz egy Hatvanpusztája. Nemde?"
Hol írtam, hogy Fideszes vagyok, te félnótás? Arra válaszoltam, ahogy megy a hárítás, hogy "de a Fidesz is lop".
Akkor nyílván már mindenkinek szabad.
13/14 anonim válasza:
#13 Hát, ha az ellenzék lop szégyen a kormánynak, hogy nem állítják meg. Ha a kormány lop szégyen a népnek, hogy hagyja. Mivel a társadalom nagyrésze nem csak hagyja, de még örül is ennek, nem nagyon tudunk mit tenni.
14/14 anonim válasza:
#13 Hol írtam hogy te vagy a Fideszes te félnótás?
Amúgy meg nem azzal nyert 2010-ben a Fidesz hogy el lesznek számoltatva Gyurcsányék? És, el lettek? Tehát akkor az hogy Gyurcsányék most tovább mutyiznak a Fidesz szegénységi bizonyítványa mert semmi sem lett az elszámoltatásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!