Egy férfi-férfi vagy egy nő-nő szivárványcsaládban nőttél volna fel szívesebben, ha csak ezek közül lehetett volna választani? Miért?
Inkább két anyuka, mert anyukámmal mindig is jobban kijöttem, mint apukámmal, meg úgy általánosságban a nőkkel jobban kijövök, mint a férfiakkal.
32/F
Bármelyikben, ha jóravaló emberek neveltek volna, szeretettel.
Látszólag persze a "két anyuka" a kedvezőbb válasz, de a leszbikus nők sokszor elég maszkulin, katonás típusok - míg a meleg férfiak egy része sokszor elég nőies, érzékeny, gondoskodós.
Szóval nem tudom, attól függ, konkrétan kik lettek volna az adott emberek, a melegek sem egyformák, a leszbikusok sem egyformák, ahogyan a heterók között is vannak csodálatos és csapnivalóan rossz szülők is.
Két anyával, de azért meg egész gyerekkoromban azt láttam hogy az "apa" annyi a gyerekek szempontjából mintha nem is lenne, a nőre nyomott a többség minden gyerekkel kapcsolatos dolgot. Az már kirívó volt ha egy férfi törődött is a gyerekével, nem tudta le annyival hogy lökött haza fizetéséből.
Mondjuk egy meleg pár esetében nyilván jobb lenne a helyzet, nem lenne úgy elnyomva az egyik fél mint a hetero kapcsolatok nagy részében.
nekem aztán mindegy, ha nem ennyire diszfunkcionálisak mint a mostani szüleim.
- leszbikus lány
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!