Ha elvesztem a munkám elmehetek katonának? A hadsereg munkát ad mindenkinek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 18:42
1/10 anonim válasza:
Jelenleg még munkaerőhiány van, nincs elég az ember az állásokra, úgyhogy valamilyen munkát biztosan lehet találni.
Ha egészséges és fiatal vagy, akkor gondolom a hadsereg is felvesz.
2/10 anonim válasza:
Ha orvosilag és élettanilag alkalmas vagy rá. Mondjuk határőrnek visznek, nem katonának.
3/10 anonim válasza:
Nem, arra is túljelentkezés van, mivel sokan kényszerülnek már ilyesmire. Viszont az államnak ez kiadás. Minek adna ki még többet katonákra, amikor egy csettintésre berendelheti az egész országot katonának ingyen ha gondolja?
5/10 A kérdező kommentje:
Volt valamilyen kormányrendelet erről, hogy ha állásukat vesztik válság miatt akkor elmehetnek honvédség biztosít munkát nem biztos hogy katonák lesznek hanem polgári munkát kapnak. Nem hallott senki erről?
2022. nov. 28. 18:53
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nincs munkaerőhiány. Akkor miért nem kapnak az emberek 1-2 héten belül állást?
7/10 anonim válasza:
18:54: na igen, engem kivágtak a könyvtárból, miután voltak szívesek a fűtési szezonra bezárni... Most az én végzettségemmel milyen munkát találjak?
Kérdező, ne is reménykedj. Nincs ilyen.
8/10 anonim válasza:
6: mert nem akarnak polcpakolónak, stb. elmenni. Állás van, de hogy éppen ugyanolyan állást kapjon, mint amit addig végzett, az nem megy gyorsan.
9/10 anonim válasza:
6: és megígérték, hogy visszavesznek tavasszal?
10/10 anonim válasza:
19:08: megígérték, de hozzátették, hogy ki tudja, mi lesz akkorra, teljesen kiszámíthatatlan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!