Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hazaáruló?

Orbán Viktor hazaáruló?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 19:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

#13 Hogy miért???

Szerintem hazaárulás:

-450milliárddal támogatni egy kínai kommunista egyetemet.

-letelepedési kötvényeket árulni pénzért bűnözőknek és terroristáknak

-Leszerződni az Oroszokkal atomenergiára

(Ezt Orbán Viktor nevezte hazaárulásnak 2010 előtt, amikor Gyurcsányék tették ezt meg)

-PÉNZÉRT kiadatni egy baltás gyilkost miután lefejezett jó pár embert.

-Kockáztatni az EU-s pénzeket és a magyarok életszínvonalát azzal hogy nem lépnek be az Európai Ügyészségbe, csak hogy ne kerüljenek börtönbe.

-A Norvég állam 77milliárddal támogatta volna Magyarországot, de a Fidesz lemondta, pusztán azért mert volt 4milliárd amit nem általa kijelölt szervezetek kaptak volna meg.(jótékonysági szervezetek)

-Nem fejleszteni az Egészségügyet, kínai vakcinával oltani a magyarokat és k6rva sokat lopni a lélegeztetőgépeken, aminek eredményében 6hónapig 2.ak voltunk (lakosságarányosan) a COVID halálok számábában az EGÉSZ VILÁGON.

És még sorolhatnám amikor

ATOMTÖLTETŰ orosz drón repül el Paks fölött. Vagy amikor az USA Orosz fegyvercsempészeket leplez le Magyarországon, mi őket Putyinnak adjuk ki.

Amit pedig szent szeretett Viktorunk nyilatkozott legutóbb az 56os forradalomról az a történelmünk meggyalázása.

Szerintem ezen cselekedetek MIND kivétel nélkül az országunk veszélyeztetése és vagy elárulása.

Játszák a nagy hazafit, de minden tevékenységüket CSAK a saját érdekeik határozzák meg.

2022. nov. 27. 20:44
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
#20 Attól függ ki számít libsinek?
2022. nov. 27. 20:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. nov. 27. 21:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 És a nemzeti szuverenitásról papoló Fideszt és a szavazóikat egyáltalán nem zavartatja ez. Fura, mi? :)
2022. nov. 28. 10:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szétlopta és szétverte az országot, miközben nemzeti kereszténynek hazudja magát, nyilván az. De az egész fidesz az. Szoktam gondolkozni rajta, hogy van e olyan fideszes, vagy propagandista, aki elhiszi amiket összehord, vagy mind hazudik e.
2022. nov. 28. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a végsőkig hű marad Izraelhez.
2022. nov. 29. 16:56
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem őt
2022. dec. 27. 18:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha roma származású, akkor respekt.
2022. dec. 31. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!