A Gyurcsány család nem haragszik Karácson Gergelyre?
Miért nem hívod fel a Ferit?
Nekem sajnos nem mondta.
Szerintem nagyon is tisztában voltak vele, hogy nem lesz itt semmilyen győzelem. Meggyőzték Karácsonyt, hogy ne akarjon miniszterelnök-jelölt lenni, mert bukás esetén főpolgármesterként sehogy sem jönne belőle ki jól. Márki-Zay „csak” Hódmezővásárhely polgármestere, neki nincs akkora vesztenivalója. Dobrev meg EP-képviselő, megincsak nem lenne jó, ha vesztene. A számok meg úgyis MZP mellett szóltak, így az előválasztáson elbukás nem volt akkora szégyen, mintha ő is visszalépett volna, de én el tudom képzelni, hogy talán nem is MZP nyerte meg azt.
Szóval, mivel tudták, hogy nem sok esély van a nyerésre, így sokkal egyszerűbb MZP-re mutogatni, hogy ő nyerte meg a fidesznek a 2/3-ot, ha meg esetleg véletlenül mégis nyerne, akkor egy karmozdulattal mást raknak a helyére, szóval MZP szereplése valóban csak egy szereplés volt, szerintem.
"Szerintem nagyon is tisztában voltak vele, hogy nem lesz itt semmilyen győzelem. Meggyőzték Karácsonyt, hogy ne akarjon miniszterelnök-jelölt lenni, mert bukás esetén főpolgármesterként sehogy sem jönne belőle ki jól. Márki-Zay „csak” Hódmezővásárhely polgármestere, neki nincs akkora vesztenivalója. Dobrev meg EP-képviselő, megincsak nem lenne jó, ha vesztene. A számok meg úgyis MZP mellett szóltak, így az előválasztáson elbukás nem volt akkora szégyen, mintha ő is visszalépett volna, de én el tudom képzelni, hogy talán nem is MZP nyerte meg azt.
Szóval, mivel tudták, hogy nem sok esély van a nyerésre, így sokkal egyszerűbb MZP-re mutogatni, hogy ő nyerte meg a fidesznek a 2/3-ot, ha meg esetleg véletlenül mégis nyerne, akkor egy karmozdulattal mást raknak a helyére, szóval MZP szereplése valóban csak egy szereplés volt, szerintem."
Ne haragudj de sületlenségnek tartom azt, hogy szerinted az előválasztást a DK manipulálta volna annak érdekében, hogy Márki-Zay győzzön, mert Dobrev Klára nem akart miniszterelnök-jelöltként Orbánnal szemben veszíteni.
Gyurcsány mondta, hogy az előválasztás önmagában egy félreértés volt. Neki az lett volna a jobb, ha nincs előválasztás és a legerősebb ellenzéki frakció diktál, ami nem más mint a DK.
Hogyne haragudnának.
„B*szd meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!