Müller Cecília: "Magyarország úgy döntött, hogy aki az elhalálozás idején koronavírus-pozitív volt, azt a koronavírus miatt elhunytak közé sorolják" Akkor a napi halállista kamu volt és csak pánikkeltésre használták?
Ezt írtad:
"Miért van az, hogy a virus a legjobban átoltott országokat érintette a leginkább?"
Én meg erre ezt:
"Ugyanazokat az országokat érinti a leginkább, amiket az oltakozás előtt is."
71
Mivel meg se nézted a videót nem tudsz reagálni ennyi amugy nincs bizonyitékod!
Írd le légyszíves azokat az országokat, amik a legátoltottabbak, és a leginkább érintette őket a koronavírus.
Megnéztem a videót. Most le tudnád írni, hogy melyek azok az országok, amik a legátoltottabbak, és a leginkább érintette őket a koronavírus?
75.
Látom kitöröltetted a válaszokat amik nem illenek oltasfanatizmusodba! De törölték szintén a tieid
Én nem töröltettem, sajnálom, hogy ki lettek törölve. Nem vagyok oltásfanatikus, ellenben te oltásbe...ri vagy. Le tudod végre írni, hogy melyek azok az országok, amik a legátoltottabbak, és a leginkább érintette őket a koronavírus? Hisz ezekre hivatkozol. De ha le sem tudod írni, hogy miről beszélsz, miért beszélsz egyáltalán?
7.
0%-ra le vagy pontozva!
szerinted érdekel valakit miért trollkodsz?!
"0%-ra le vagy pontozva!"
Te beszélsz? 🤣
79.
Ja beüzemelted a többi accountodat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!